0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serdar Bey taktırdınız mı ürünü?
Touch ekranda ayarı yok mu?Eğer yoksa pc den ayarlanmalı. Ben ayarladım 15-20 saniye daha erken standart ayara göre
Serviste ayarlanabilir zaten ama forumda olan konu var Techstream kullanıyoruz. Bi kaç ayar yapılabiliyor kabloyla
MerhabaOtomatik far karanlık görünce hemen açar,sizde tünele girmeyince açmamasının nedeni tünelin karşısından ışık alıyor olması ışık sensörü yağmur sensörü içerisinde dolayısı ile karşıdan gelen ışıkta tam karanlık algılanmadığı için yakmıyor farları.Touch ekranda aracı çalıştırdıktan sonra gelen VEHICLE seçeneğinden ayarlayabilirsiniz.Ben kendi arabamda en düşük seviyeye ayarladım zırt,pırt yanmasın diye o halinde bile gerçek karanlık ortamda hemen yanıyor.Selamlar
merhaba 1.33 life sahibiyim navitech nx 224r bulunuyor benim navigasyonda da far yükseklik derece ayarı fian bulunuyor mesela otomatik kapı kilitleme acaba benim aracımdada otomatik far sensörü var mı ?
Selamlar, 2013 Auris Premium aracım var. Güya full donanımlı fakat karşılama ışığı özelliği yok ve bu benim canımı sıkıyor. Sadece bu follow me modülünü alsam işime yarar mı? Asıl endişem eski aracıma da far sensörü bağlatmıştım bir süre sonra beyin tutuştu az kalsın araba yanıyordu. [emoji2]
Soru güncel.