Serdar Bey taktırdınız mı ürünü?
Mehmet Bey;
Uzun zamandır yurt dışında olduğumdan taktıramadım. İlk fırsatta taktırıp size bilgi veririm.
Far sensörü güzel ama yağmur sensörü daha da güzel ikisinin bir arada olduğu kurukit diye bişey var sahibinden com da nasıl bişey acaba bilen var mı? Bir de cyclone yağmur sensörü taktıracaktım 2015 corolla aracıma ama tesadüfen aracın bilmem ne motorunu bozduğunu öğrendim. Başta da dediğim gibi far artı yağmur sensörü bir arada içeren güvenilir aracı bozmayacak bildiğiniz bir ürün tavsiyeniz varsa memnun olurum. Hayırlı günler.
1.33 lide modele otomatik far sensörü taktıran arkadaşlardan kullanıcı yorumlarını ve deneyimlerini yazarlarsa memnum oluruz
Corolla 2015 Advance sahibim,sorum şu, diyelim ki gündüz tünele girdik, farlar girer girmez açması gerekirken,nerdeyse tünelin 4/1 ni kat ettikten sonra otomatik açıyor, yani çok geç açıyor,bunu yaşayan var mı, yoksa sorun benim araçta mı,böyle saçma bir sistem olmaması gerekiyor,çok geç kalıyor, sanırım multimedya ekran da bu hassasiyetle ilgili bir ayar var bununla ilgili olabilir mi?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Touch ekranda ayarı yok mu?
Eğer yoksa pc den ayarlanmalı. Ben ayarladım 15-20 saniye daha erken standart ayara göre
Merhaba
Otomatik far karanlık görünce hemen açar,sizde tünele girmeyince açmamasının nedeni tünelin karşısından ışık alıyor olması ışık sensörü yağmur sensörü içerisinde dolayısı ile karşıdan gelen ışıkta tam karanlık algılanmadığı için yakmıyor farları.
Touch ekranda aracı çalıştırdıktan sonra gelen VEHICLE seçeneğinden ayarlayabilirsiniz.
Ben kendi arabamda en düşük seviyeye ayarladım zırt,pırt yanmasın diye o halinde bile gerçek karanlık ortamda hemen yanıyor.
Selamlar
Eğer yoksa pc den ayarlanmalı. Ben ayarladım 15-20 saniye daha erken standart ayara göre
Touch ekranda ayarı var onu sona çekip bir de öyle deneyeceğim, pc derken serviste mi?
Serviste ayarlanabilir zaten ama forumda olan konu var Techstream kullanıyoruz. Bi kaç ayar yapılabiliyor kabloyla
Serviste ayarlanabilir zaten ama forumda olan konu var Techstream kullanıyoruz. Bi kaç ayar yapılabiliyor kabloyla
Anladım.
Merhaba
Otomatik far karanlık görünce hemen açar,sizde tünele girmeyince açmamasının nedeni tünelin karşısından ışık alıyor olması ışık sensörü yağmur sensörü içerisinde dolayısı ile karşıdan gelen ışıkta tam karanlık algılanmadığı için yakmıyor farları.
Touch ekranda aracı çalıştırdıktan sonra gelen VEHICLE seçeneğinden ayarlayabilirsiniz.
Ben kendi arabamda en düşük seviyeye ayarladım zırt,pırt yanmasın diye o halinde bile gerçek karanlık ortamda hemen yanıyor.
Selamlar
Uzun ve tek yönlü bir tünel olduğu için karşıdan ışık almıyor, hava çok az karardiginda bile akşam üstü den bahsediyorum, farı açarken, tünel de çok geç açması çok garip, hiç bir esprisi kalmıyor bu durumda
Selamlar,
2013 Auris Premium aracım var. Güya full donanımlı fakat karşılama ışığı özelliği yok ve bu benim canımı sıkıyor. Sadece bu follow me modülünü alsam işime yarar mı? Asıl endişem eski aracıma da far sensörü bağlatmıştım bir süre sonra beyin tutuştu az kalsın araba yanıyordu. [emoji2]
Benim araçta da (2011 corolla) bahsedildiği gibi tünele girdikten bir süre sonra far açıyor, girer girmez hemen açmıyor. Hatta bu gün önümde giden audi A6 da tünelde hemen hemen aynı sürede yandı de ve çıktıktan bir müddet sonra aşağı yukarı aynı sürede söndü farlar. Bunu görünce arabamı daha da çok sevdim
Sanırım bu gecikme farlar sık sık kendiliğinden yanıp sönmemesi için bir ayardır diye düşündüm hep.
Bence rahatsız edici, o zaman ne anlamı kalıyor far sensörü nün, bakalım bu hafta sonu 2000 km ye yakın uzun yolculuğum var, bu zaman zarfında test ederim.
merhaba 1.33 life sahibiyim navitech nx 224r bulunuyor benim navigasyonda da far yükseklik derece ayarı fian bulunuyor mesela otomatik kapı kilitleme acaba benim aracımdada otomatik far sensörü var mı ?
merhaba 1.33 life sahibiyim navitech nx 224r bulunuyor benim navigasyonda da far yükseklik derece ayarı fian bulunuyor mesela otomatik kapı kilitleme acaba benim aracımdada otomatik far sensörü var mı ?
Far sensörü sizin aracınızın donanım seviyesinde mevcut değil.
Soru güncel.
Eğer sadece follow me modülü alınırsa sorun olacağını zannetmiyorum
Mertmodla iletişime geçebileceğim bir telefon numarası alabilir miyim pmden?
google mertmod yazdiginizda herşey cikiyor.Ankaradalar ama birkac ilde daha bağlantıları var.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CoroLLa'da ki sensörlerin mantığını anlamak güç, far sensörü zaten ilginç tünele girdikten sonra geç kalıyor, eski mercedesimde aynı tünele girer girmez yakıyordu, yağmur sensörü dün yoldaydım, yağmur yok, bir defa silgeçleri çalıştırdı. saçma sapan sensörler.