0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
,Japon ustası aranıyor yazıyordu.
ercu enjektor bogazinin temizlenmesi gerekiyor acildiktan sonra problem olurmu
Valla biz babamla açtık bir kere yanlışlıkla tekrar kapattık ama conta sıyırmış 15 gün falan dayandı sonra benzin sızdırmaya başladı sonra tekrar söküp taktık sanayiye kadar idare etti conta falan değişti sorun kalktı ortadan ama bilmiyorum bulaşma bence depoya koy wurth enjektör temizleyiciyi benzinle gez kendine gelir zaten enjektör boğazından doğal olarak benzin geçecek temizlenir gibime geliyor ama pek sağlıklı bakmıyorum enjektör açılmasına yaşadığımız olaydan sonra..
serdar bey merhaba ben aracımı toyotronic mithat beye götürüyorum ve çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim toyota konusunda gayet uzmanlar ve fiyatlarıda makul yeride güngörende not: aracında deneme yanılma yapmıyorlar aracını okadar iyi tanıyorlarki mithat beyin araçla test sürüşüne çıkması yeterli direk nokta atışı yapıyor sorunlu olan yere
antepde bildiğiniz sağlam toyotacı varmı
Diyarbakırda Şehirlerarası Otobüs Terminalinin yanındaki Sanayi sitesinde Toyota Kardelen Servisinin eski ustası A.Rahim Usta var Japon oto.
Teşekkürler hocam. Bir de parçacı varsa tanıdığın iyi olurdu
Şu anda parça ihtiyacı yok ama acil bir şey olsa nereden ne bulabilirim bilmiyorum. Malum Toyotacı olunca sanayiye pek uğramıyoruz