0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu araba alınır ama şu ön logoya ısınamadım gitti iç dizany çok güzel ama kalite düşük hissi veriyor.Param olsa yinede düşünürüm
Her şey 10 numara da o mekanik el freni hiç yakışmamış böyle bir araca!
Hayatım boyunca öz-eleştiri yapan insanları sevmişimdir..Benimde gözüm ve mantığım diğer markalardadır hep..Ama nedense Toyota'dan kopamıyoruz hiç birimiz... Forumundan dahi!?
Araba da gözüm kaldı. Umarım sahibine yada arabaya birşey olmaz...
Valla Tekin abi Toyota'dan vazgeçerim bu forumdan vazgeçmem süper ötesi bir forum burada ki insanların ayrı ayrı değeri var gözüm de bu forumu seviyorum, ama gerçekten bu Toyota'dan neden kopamıyoruz onu bende çözemiyorum. Şu an için almam ama nedense hep içimi gıdıklayan bir marka dışarıda arkadaşlarla araç tartışması olduğun da her zaman Toyota'yı ön planda tutarım tuhaf bir duygu ama alıp binmem
Oğuz bey, elbette her markanın birbirinden üstün yanları vardır ve bu da satışlarda çeşitlilik yaratır.Toyota dünyanın en kaliteli otomobili değildir ama sorunsuzluğu bir yana şöyle açıklamak isterim;Bildiğimiz Altının bir ons değeri vardır. Bu ham ürün işlenip kolye, yüzük, bilezik yapılır ve daha pahalıya satılır. Tüketici bunu geri satmak istediğinde yine ağırlığı oranında değer eder yani zarar edilir. İşte Toyotadaki değer koruma da böyle birşeydir. Sadece kalite, donanım, aksesuar vs. tek başına bir şey ifade etmiyor, paranızın tam karşılığını verebilen nadir markalardan biri olduğunu düşünüyorum.
Bakınız yeni avalon ne kadarda benziyor değilmi http://www.thetorquereport.com/2012/04/2013_toyota_avalon_debuts_in_n.html