0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yapar tabi benzini görünce özüne dönmüş Sende hala elpici allah elpici bırakın şu gazı duzu sıvı yakıta dönün araba özüne dönsün sirkelenip kendine gelsin
50-100 arasında bulursun sadece filtreyi ae101lerde kit almaya gerek yok la ben vvt-i'a bile pimaştan yaptım 3 senedir kullanıyorum
Ne 3 senesi la daha 1 sene 11 ay oldu
kanka ya cebide sirkelerse
Yiğeeeeeeennn atın ölümü arpadan olsun yiğeeennn ahh
3 olmadı mı la 2seneyi geçtik olum biz ağustosta mı taktık filtreyi
5 eylül kardeş o gün kadir gecesiydi 2010'un çok iyi hatırlıyorum
aslan besliyen yemine katlanır hesabi ama gel gelelim aga peder amca bu güzelliği yapmaz yapamaz
Orçun 8 RPM'e kadar gidiyor hıc kesme yok vudu vudu yapmıyor hiç. 2.viteste 110'u görüyorum hep o daha zararlı değil mi.
yuh be arabanın motorunu eline almaya az kalmış dua etde yaponlar herşeyi düşünüp yapmışlar bu modelleri kardeş 5 vitesde 110 yapıyor millet senin yaptını corumlu bile yapmaz
Yok valla bende yapıyorum,sıralı sistem Lpg var ama kesicinin devreye girmesi esnasında çıkan ses içimi titretir hep.
arkadas toyotanın ne oldugunu bilmedigi için öle demiş can abi
Yok Serdar,ben Çorum'lu kısmında takılı kaldım Bu arada toyota olmasına da gerek yok 98 Uno S Lpg'de 2 de 110 benzinde 120 Km yapıyordu ama arabanında canı çıkıyordu,6 ayda 2 kez üst kapak conrası değiştirmişti sanırım ustam.
işte fıatla yaparsan böyle olur toyotanın motorunu kolay kolay birşey olmaz
Hep söylerim,asfalt yolda kullanıp 6 ayda bir alt takım indiren başka araba var mı diye şimdiki aklım olsa 2005'te toyotaya terfi ederdim