0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok Vedat abi takılıyorum ben öyle
Abbboov o degilde Sercan dokuz kusurlu hareketin dokuzunuda yapmis onceki sayfada nagiye en son soyleyecegi kelimeyi kullanmis yazik olacak cocuga....Nagi yauv o kadar ruzgar yaptik oldumu simdi pazar isi
Abi iptal ettim şimdi gideceğim yeri. Ortada kaldım, kimim kimsem kalmadı. İftar çadırına gideyim bare.
Nagim yarin bigun evleniyorum diye cikma karsima dostumcan olmusun sen olmusun
Liste oluştursak iyi olacak sanırsam malum ekip konuşkan ve muhabbet uzar gider.1-Sercan TENEKE2-Vedat Nurkan Gülen 3-Ahmet Can Dil4-Mehmet Ali Yıldız5-Selçuk Güzeler6-Ramazan Alkan7-Oğuz Dinçök8-Ergün Gürkan
Eşim kızımla birlikte tatildeler.Bende bekarlardanım.Kankam boş ise bana eşlik edebilir.Sabah sorarım.
Evet, belki bekarım! Ama hangimiz zaman zaman bekar olmadı ki???
Beni sona yazmak hee..? Hala elimde sana ait bir şey var biliyosun Sercan! Ayrıca mönü olayı önemli. 16 saat aç kalmış insanların karşısına sevmediği(yiyemeyeceği) bir yemek gelirse bizi yer...
8-Sercan TENEKE -işsiz ve bekar 9-Nagihan Uyanık -hiç belli olmaz Yok mu artıran?
Ergünüm bu sörcinin organşzasyonu ancak bu kadar işte iftar var adam yemek seçmeyelim diyor leeeilaheillallah yea
Deme be kardesim Simdi bogazimdan inmez...
Kesin inmemiştir boğazından abi. Bugün senin için zor geçecek