0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abicim amcamın kullandığı şirket aracı olan Jetta 2009 da vites kolunda dsg yazıyor oradan söylüyorum.
Bırakalım dsgyi falan ne olcak bu beşiktaşın hali
Beşiktaş mı kaldı ortada Ercü Alemde tek kral oda GaLaTaSaRaY
sahibindene baktım yazanda var yazmayanda
Araba güzel kazasız belasız kullanın .Arka stoplarda falan bir değişilkik olsa bir bitünlk olur gibi bence farklı iki araba gibi durmuş
bugatti de dsg kullanıyormuş
Angel far ile önden Golf' e benzemiş
Hayirli olsun yeni araciniz Allah kaza bela vermesin Resimlerde ayri bir guzel cekilmis Cekenin elleri dert gormesin Hitleri goremedim ama saglik olsun
audi, vw, porsche... onların çakması. hepsinde aynı malemeler kullanılıyor.o kadar görüştük abi bir arabanı göremedim
Peki Hasan sen öyle diyorsan öyledir benim de kafamı karıştırdı vitesler de göremedim dsg logosunu demek ki olan da varmış... Ancak bu arkadaşın arabası çok hoşuma gitti... Yakışıklı olmuş.. Coşkun az araç hakkında bilgi ver DSG mi normal tiptronik mi ? Sahibinden'de baktım biraz... Çok hoş bir araba..
Sağol Coşkun bilgilerin için araban gerçekten çok hoş ama... O golfe benzeme olayı da saçma bir olay tamamiyle önü golfle aynı zaten arkadaşım da golf sportline var farları aynı senin gibi... Ancak onun ki fabrika çıkışlı bir-xenon far senin ki nasıl sadece kısalar mı xenon ?
Benim kısalar sadece zenon.Orjinal bir-xenon farları vardı ama hem beklemem gerekiyordu hemde fiyatı biraz tuzluydu.Uygun geldi bunları aldım bende.
Anladım. aracım da çok isterdim bir-xenon olmasını ama maalesef benimkiler de sadece kısalar xenon...
bir merceğe bakar sorun değil bu merceklerin kararmasını bekliyorum bakalım ne zaman tırtlıyacaklar o zaman e60 merceklerini yerleştiri vericem canavar olucak