Kimmis o terbiyesizler? 
Örnek verip, kavga ortamı oluşturmayalım abi
vallaha ilk gün gayet güzeldi taki eve varana kadar saat 19:30 da eve gittim bir baş ağrısı sormayın onun haricinde açlık ve susuzluk hiç etkilemedi.her yıl ilk günler böyle ağrılı geçiyor.
17.30 a kadar uyudum dün acıkmadım ama çok susadım. bugün erken kalktım. şu an hafiften susamaya başlıyorum. susuzluk çok kötü
Öğle saatlerinden itibaren bas ağrısı başladı.Aksama dogru şiddetini iyice artırdı.Allah'a şükürler olsun ki düşük tansiyona çevirmedi.Aksi taktirde iki üç gün surunecektim... Yemek sonrası çay bütün sıkıntıları yok etti
Hersey cok guzel sukur.
Birde su uyku hali olmasa..
17.30 a kadar uyudum dün acıkmadım ama çok susadım. bugün erken kalktım. şu an hafiften susamaya başlıyorum. susuzluk çok kötü
evet açlık neyse de susuzluk bu sıcaklarda zorluyor adamı
Örnek verip, kavga ortamı oluşturmayalım abi 
Yok ya, ver ver , kavga falan etmem
birkeresinde sahurdan iftara kadar sadece yarım saat uyanık kalmıştım, tabi eskide kaldı o günler, fazla yormamaya çalışıyorum kendimi, açlık, susuzluk henüz çok bastırmadı...
Allaha sukur bugunlerde havalar guzel burada sicak cok bastirmiyor gerci genelde dukkanda otuyorum serin serin

bide internet sagolsun oyaliyor gecip gidiyor
açıkçası gayet kolay geçiyor. son birkaç senedir iftara 1-2 saat kala futbol maçı bile yaptığım oluyor. yeri geliyor uzun yola çıkıyorum. kışın daha zor oluyordu sanki. yatıp tekrar uyanınca dengesi bozuluyor insanın.
gelin şanlıurfanın 50 derece sıcağında kolaydı deyin. ama şunu söyleyim ilk gün hariç iki gündür çok iyi. oruç Allahın yardımı olmasa tutulamaz. bize bu emri veren O ise yardım edende Odur.
gelin şanlıurfanın 50 derece sıcağında kolaydı deyin. ama şunu söyleyim ilk gün hariç iki gündür çok iyi. oruç Allahın yardımı olmasa tutulamaz. bize bu emri veren O ise yardım edende Odur.
Normal gunlerde kahvalti yapmadan kimseyle konusmam bile heran ariza cikabilir ama mubarek ramazanda aksama kadar ac duruyoruz Allah sabrini veriyor