Corolla hb almazsanız, konuşmam.
ilahi vedat hocam

sizi kırmamak için toyota aldık yine,
şaka bir yana araç işini bu akşamüstü çözdük ve aracı satın aldık.
2011 model toyota yaris terra sporty MMT
araç 2011 mart çıkışlı ve boya çizik yok. uzatılmış 5 yıl garantisi devam ediyor.
9700 km de. herşeyiyle orjinal bir araç. kullanımı çok güzel. klasik toyota rahatlığı mevcut.
sadece şehiriçinde vites geçişleri hissediliyor (1-2, 2-3 arası) diğerlerinde çok hissedilmiyor.
mmt den çekiniyorum ama 5 yıl garanti olunca içim biraz daha rahat şuan. ayrıca 2011 model olduğundan
birçok sorunu aşılmıştır diye umuyorum.
sıfır micrayı test ederken, yoldaki tüm ses aracın içindeydi. süspansiyon da çok ses yapıyordu. micraya karar kılmışken bu sebeple vazgeçtik.
bu arada yaris kullanıcılarına ya da bilgisi olanlara bir sorum olacak. araçla birlikte tüm evrakları (satınalma faturasına kadar) herşey verildi. fakat anahtar 2 adet verildi. biri kumandalı diğer düz. bizim corollada 3 adet anahtar var. 2 si kumandalı 1 i kahya anahtarı diye. satıcı, yetkili servise sor 3 anahtar varsa servise ben yaptıracağım dedi. bu konuda bilgilendirirseniz teşekkür ederim.
ankete katkılarından ve fikirlerinden dolayı tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
yesterday (2004 corolla terra) , today (2011 corolla comfort extra+2011 yaris terra sporty) and tomorrow (?) toyota