0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
civic kullansan asıl ondan vazgeçemezsin
Corolla da çok güzel araba, ama nedir bilemiyorum bu civic te insanı etkileyen farklı bir şey varben şimdi arabayı değiştirmek istiyorum, her markayı inceliyorum ama dönüp dolaşıp yine hondaya takılıyorum
civic zaten boş araba.en boşu zaten adı üstünde en boş.
Bilmiyorum valla abi bende ama çok güzel estetik görüntü vs. kız arkadaşım bile honda al bu ne böyle emekli arabası gibi diyor ama benide corolla etkiliyor vazgeçemiyorum bende toyotadan. bir ara fluence lere takmıştım ama neyseki çabuk geçti o istek
Kız arkadaşın arabanı değiştirmeni mi söylüyor? Tünelin ucundaki ışık, tren olabilir Cantekin
"Dinle ama yapma" uyguluyorsan, sorun yok
Bu arada arabanıda test ettik Cantekin abi gayet atak focusa yaptığımız ortada
evet nasıl ama gaza dokunmanla koltuğa yaslanıosun demi )) iyi oldu ona iyi . bize geçmeye çalışıo arabasına bakmadan
Tasarımı önceki kadar agresif değil ama güzel. İçine bindim ön konsol sert plastik olması bence bu araca yakışmamış. En bazı bile 46.500 olan aracın konsolu daha kaliteli olmalı. Şekil var ama kalite geçer not olmadı benden.
Honda'nın en geç 18 ay içerisinde civic'i Makyajlayacağı netleşti. Genel olarak iç mekanın kalitesizliğinden dolayı ve alınan şikayetlerden dolayı , daha çok iç mekanda iyileştirmeye gidilecekmiş.
Arkadaşlar Civic yenileniyor mu? Bu habere göre 140 beygirlik vtec motordan falan bahsedilmiş.Aracın arka tarafında da değişikliklere gidilmiş gibi.Bu araç Türkiye'de olacak mı?Bilgisi olan var mı?http://www.otomobilgunlugu.net/2013-honda-civic-yenileniyor/
Sene sonunda gelecek sanirim