Edepsizlik,hasetlik,karaktersizlik,kul hakkından bi haber kara cahillik.
Geçmiş olsun abi..
Hergün Ne mutlu türküm diyene desek de Türkülüğün övünülecek bir yanı yok günümüzde..rezalet..
Türk'ü ve Türklüğü bu kadar basite indirgemeyin

Her toplumda cahil, dengesiz adi insanlar olabilir, ama 3-5 densiz var diye 1000 yıllık kökten gelen bir ulusu kötüleyemezsiniz

Hem bu olayı yapanın Türk olduğunu nerden biliyorsunuz, belki azınlık falandır, memlekette envai çeşit insan yaşıyor

Anası belli, babası yüzelli bir zırtapozun yaptığı densizlik koskoca bir topluma mal edilirmi ya

Türk olmak her dönemde övünülecek bir unsurdur

Not=Faşist falan değilim haa
gecmis olsun
Boyle ezik tipler karsiniza cikmaya cesaret edemedikleri icin arabaya dadaniyorlar
Kafesinden kacmistir o yaratik
Geçmiş olsun Muhittin
Başa gelen çekilir ama inşallah bulursun o hayvanı, mutlaka siteden biridir
her yeri kendi mülkü sanan cahillerdendir, oraya sürekli kimin parkettiğini takip ederek
veya çok ucuza satılan kameralardan bi tane yerleştirerek, yakalamak mümkün sanıyorum
yakalarsan bireysel hesaplaşmadan çok mahkemeye verip tazminat davası açabilirsin
hem hayatı kararır mahkemelere gide gele, hem kuzu kuzu öder tazminatı, gider yeni araç alırsın o parayla
Bu arada bahaneyle millet içini döküp deşarj oldu/olduk yani
Muhittin Bey,
Umarim aradiginiz mahlukati bulursunuz. Ama bulursaniz hic sinirlenmeyin ve olayi polise intikal ettirin.
Bu tarz adamlara yapabileceginiz en büyük eziyet mahkemelerde süründürmektir.
aslında arabaya yazcan:çizenin bilmem nesi bilmem ne olsun dicen.yiyosa çizsinler.benim efsanenin de yanını çizmişlerdi.demedik laf bırakmadım.
Arkadaşlar bugün boyacının yanına gittiğimde son defa düşündüm ve pasta cila attırdım sonuç tabi ki belli ama ilk zamanki gibi değil yanlız benim ilk anda sinirlenip attığım tekmeden kalan göçük birazcık kaldı artık onada katlanacaz suçlaları bulduk iki kız çocuğu 11-13 yaşlarında sanırım ve birisinin durumu yok birisinin ailesi ödeyecek durumdaydı, artık sadece pasta cila parasını alacam onuda durumu olmayandan alacam sebebi o çocuğu daha önce uyarmıştım arabaların arasına bisikletle girmeyin diye oda babam boyatır ne olurki demişti yani şımarık . (herşey aile terbiyesine bakıyor)Sonuçta çocuk ama aklı başına gelsin biraz babası parayı ödeyince. Beninle derdimi paylaşan toyota ailesine teşekkür ediyorum işallah böyle durumlar başkalarının başına gelmez.
Keşke boyatsaydınız, hem o göçük te onarılmış olurdu, neyse sağlık olsun bi dahaki sefere boyatırsınız
Bu arada onca hakaret küfür bağırış çağırışlarımız iki küçük çocuk içinmiydi ya
Arkadaşlar bugün boyacının yanına gittiğimde son defa düşündüm ve pasta cila attırdım sonuç tabi ki belli ama ilk zamanki gibi değil yanlız benim ilk anda sinirlenip attığım tekmeden kalan göçük birazcık kaldı artık onada katlanacaz suçlaları bulduk iki kız çocuğu 11-13 yaşlarında sanırım ve birisinin durumu yok birisinin ailesi ödeyecek durumdaydı, artık sadece pasta cila parasını alacam onuda durumu olmayandan alacam sebebi o çocuğu daha önce uyarmıştım arabaların arasına bisikletle girmeyin diye oda babam boyatır ne olurki demişti yani şımarık . (herşey aile terbiyesine bakıyor)Sonuçta çocuk ama aklı başına gelsin biraz babası parayı ödeyince. Beninle derdimi paylaşan toyota ailesine teşekkür ediyorum işallah böyle durumlar başkalarının başına gelmez.
Hepimizi bir aileyizz
Suçluları bulman enteresan ama mazeretleri bence mantıksız babam boyatır diye bir çocuk arabayı çizmez... neyse tekrar geçmiş olsun... hayırlı seyirler..
Benim bu olaydan öğrendiğim insanın canını çocukta yakabiliyor büyükte, önemli olan o anda sabır diyip hemen arabadan ve çevreden bir iki saat uzakta kalmak galiba. Ayrıca o çocukların o yazıları yazmasına sebep o gün bir komşumuzun gereksiz yere arabayı burdan al demesiydi. O kişiyi örnek alıp çocuklar sanırım bizim kapımızın önünde öbür apartmanın arabasının ne işi var diye yazdılar sanırım.Oysa herkes her yere araba çekebiliyordu.
hem de kız yaa ayıp birşey.tabii kızların bisiklet sürüşleri var bir de. burda elazığda hep böyle.yolun ortasından gidiyorlar afedersiniz öküz yaa bildiğin öküz suratıma baka baka arabanın önüne doğru sürüyor. bir de arabaya çarpacaklar diye çok korkuyorum park halindeyken
Bizim oradada arabanın üstüne sakız yapıştırmışlar geçenlerde.Tahminim sizinde dediğiniz gibi çocuk yapıştırdı.Günahlarınıda almak istemiyorum ama sinir bozucu her şekilde.
Benim arabaya biri taktı kafayı her akşam aynayı kapatıyorum sabah açılmış oluyor.. bir denk gelsem yani o aynadan sana ne .....
Aslında aynayı kapatmamak lazım
birisi sürtecekse aynaya sürtsün bari de gövdeyi kurtaralım
ben hiç bir şekilde ayna kapatmıyorum
bi keresinde ayna kapalıyken babası belirsiz biri sıyırtmaca geçti
bir kaç kerede aynaya çarpan oldu ama bir şey olmadı aynaya, sadece içe doğru veya dışa doğru katlanıyor, arıza olmuyor benim arabada