0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun abi..Hergün Ne mutlu türküm diyene desek de Türkülüğün övünülecek bir yanı yok günümüzde..rezalet..
Türk'ü ve Türklüğü bu kadar basite indirgemeyin Her toplumda cahil, dengesiz adi insanlar olabilir, ama 3-5 densiz var diye 1000 yıllık kökten gelen bir ulusu kötüleyemezsiniz Hem bu olayı yapanın Türk olduğunu nerden biliyorsunuz, belki azınlık falandır, memlekette envai çeşit insan yaşıyor Anası belli, babası yüzelli bir zırtapozun yaptığı densizlik koskoca bir topluma mal edilirmi ya Türk olmak her dönemde övünülecek bir unsurdur Not=Faşist falan değilim haa
Arkadaşlar bugün boyacının yanına gittiğimde son defa düşündüm ve pasta cila attırdım sonuç tabi ki belli ama ilk zamanki gibi değil yanlız benim ilk anda sinirlenip attığım tekmeden kalan göçük birazcık kaldı artık onada katlanacaz suçlaları bulduk iki kız çocuğu 11-13 yaşlarında sanırım ve birisinin durumu yok birisinin ailesi ödeyecek durumdaydı, artık sadece pasta cila parasını alacam onuda durumu olmayandan alacam sebebi o çocuğu daha önce uyarmıştım arabaların arasına bisikletle girmeyin diye oda babam boyatır ne olurki demişti yani şımarık . (herşey aile terbiyesine bakıyor)Sonuçta çocuk ama aklı başına gelsin biraz babası parayı ödeyince. Beninle derdimi paylaşan toyota ailesine teşekkür ediyorum işallah böyle durumlar başkalarının başına gelmez.