0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fotoğraflar sanki otoshov dergisi katolog resimleri gibi maşallah emeğinize sağlık.arabada yahşi görünüyor hani.
Saolun çok teşekkür ederim.Maşşallah Çok Güzel Güle Güle Kullan
Kazasız belasız binin çok hoş olmuş arabanız Ama dikkat eden oldumu plaka lambaları sarı iyy hiç sevmem
Teşekkür ederim.İlk zamanlar gözümü benim de gözüme batıyodu kaldı öyle
En acilinden beyaza çevir yoksa taa sivastan kalkar gelir değştirir giderim hayattan soğudum şuan
fotolarla oynanmışnormal çekimde bu aracı kimse beğenmezsatılası bir araç
Uraltan arkadaşım önlere bizim fazla yapılacak birşey yok angel far yaptırman lazım oda gri renktekılere gıtmıyo bence.Ya full film çektiriceksin yada benim gibi yapıcaksın Batman tarzı =)) arka farlarıda ful çekmiştim ben biliyosun zaten pek net değil foto ama onuda gösterıyım
Ya bende bir kaç birşeyler daha eklemek istiyorumda düşünüyorum ne ekleyebilirim diye varmı senın aklında birşeyler
Bence anatomik spoiler ile iş bitsin. Ellerinize sağlık.
kaputa siyah kaplama güzel olur
Doğru çok yakışır,teşekkür ederim. :Dİlk önce jantı ve basıklığı sevdirebilsem kendime(belki de fazla basık olmadğı için jantlara öyle görünüyor) .Onlara da sıra gelecek elbet.
jantlar gayet güzel nesini sevdiremediniz?
Sevdiremedim derken aslında,jantı aramaya Ankara dışına çıkamadım aldığım zamanlarda da böyle bir seçim yaptım içimde o eksik kaldı onu demek istedim :DTeşekkür ederim bu arada.