toyotam dan oncekı arabam ılk goz agrımdı bu ısmını bıle solemek ıstemedıgım marka kazada arabam bıldıgın konserve ye dondu fakat guvenlık paketlı aırbag lı arabamın hıcbıseyı acmadı yazık valla bu na verılen paraya ısterse altın kaplama olsun yalan olur toyota orta gelırlılerın alabılecegı en saglam arac...
cüneyt kardeşim söylediklerine katılıyorum. Askeri personel olmam dolaıysıyla ara zamanlarda oyak-renault anlaşmalı kampanyalar vasıtasıyla 4000-6000 TL arasında indirimlerle ve uygun ödeme koşullarıyla alabilecekken, Renault markasının halen toros12 olayını aşamadığı ve türkiyenin en çok satılan tenekesi, dizelleri içinse traktörü olduğunu düşünerek hiç yanaşmadım bile. ancak gerçekten iç dizaynını beğendiğim tek aracıda megane grand tour, bunu da eklemek istedim. Dediğin gibi orta sınıfın alabileceği en sağlam araç bence de toyota.
Diğer konularda şöyle bir cümle okudum;
Yeni araç alırken gösterdiğinde sanayideki ustaların yorum yaparken ağzından cımbızla laf aldığın bir araç toyota. Neden? geri gelipte soracağın bir konu, yaptıracağın bir arıza yok''
hakikaten haklılar bence...