Gönderen Konu: İşte yeni Renault Clio  (Okunma sayısı 4066 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: İşte yeni Renault Clio
« Yanıtla #20 : Temmuz 12, 2012, 12:14:18 »
ben renoya para vermem.. hangi modeli olursa olsun iç kalitesini beyenmiyorum.. toyota fluence, clio, megane hepsini kullandım.. ama yarisdeki konfor yok hiçbirisinde

Geçenlerde Jaguara bindim Yaris teki konforu yakalayamadım :D  ahahhahaha !

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 12, 2012, 12:14:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla 1.33 Comfort
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 12, 2012, 20:30:24 »
fena durmuyo içide dışıda haksızmıyım :D

Uploaded with ImageShack.us

Renault en sonunda adam gibi göz dolduracak bie göğüs dizayn etmiş, renault a binmem ama gerçekten göğüs bu sefer fena olmamış...
“Fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 16, 2012, 13:24:02 »
valla biz hanımın clio3faz2sindende memnunuz
ama bu fiziksel olarak:) aşmış gerçekten
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
« Yanıtla #23 : Temmuz 21, 2012, 02:29:03 »
toyotam dan oncekı arabam ılk goz agrımdı bu ısmını bıle solemek ıstemedıgım marka kazada arabam bıldıgın konserve ye dondu fakat guvenlık paketlı aırbag lı arabamın hıcbıseyı acmadı yazık valla bu na verılen paraya ısterse altın kaplama olsun yalan olur toyota orta gelırlılerın alabılecegı en saglam arac...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla 1.33 Comfort
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Temmuz 21, 2012, 23:17:28 »
toyotam dan oncekı arabam ılk goz agrımdı bu ısmını bıle solemek ıstemedıgım marka kazada arabam bıldıgın konserve ye dondu fakat guvenlık paketlı aırbag lı arabamın hıcbıseyı acmadı yazık valla bu na verılen paraya ısterse altın kaplama olsun yalan olur toyota orta gelırlılerın alabılecegı en saglam arac...

cüneyt kardeşim söylediklerine katılıyorum. Askeri personel olmam dolaıysıyla ara zamanlarda oyak-renault anlaşmalı kampanyalar vasıtasıyla 4000-6000 TL arasında indirimlerle ve uygun ödeme koşullarıyla alabilecekken, Renault markasının halen toros12 olayını aşamadığı ve türkiyenin en çok satılan tenekesi, dizelleri içinse traktörü olduğunu düşünerek hiç yanaşmadım bile. ancak gerçekten iç dizaynını beğendiğim tek aracıda megane grand tour, bunu da eklemek istedim. Dediğin gibi orta sınıfın alabileceği en sağlam araç bence de toyota.

Diğer konularda şöyle bir cümle okudum;
Yeni araç alırken gösterdiğinde sanayideki ustaların yorum yaparken ağzından cımbızla laf aldığın bir araç toyota. Neden? geri gelipte soracağın bir konu, yaptıracağın bir arıza yok''

hakikaten haklılar bence...
“Fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 69000
  • Model Yılı: '11
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Temmuz 21, 2012, 23:25:36 »

Diğer konularda şöyle bir cümle okudum;
Yeni araç alırken gösterdiğinde sanayideki ustaların yorum yaparken ağzından cımbızla laf aldığın bir araç toyota. Neden? geri gelipte soracağın bir konu, yaptıracağın bir arıza yok''

hakikaten haklılar bence...
[/quote]

ben araba alacağımı söylediğimde sorduğum kişiler ''toyotayı ustaya göstersen sana alma derler dediler.Çünkü ustaya arabayı gösterirsin alırsın bir daha yanına uğramazsın.Ustalar böyle müşteriyi sevmezler dedi'' hakikaten doğru söylemişler..
mehmet hocam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #26 : Temmuz 27, 2012, 12:12:17 »
toyota dan da aynı performansı bekliyoruz 8-)