Zevkimizden mi yazmışız bunu buraya vurgulamanın bir anlamı yok mesaj atarak da söyleyebilirdin kardeşim . .
Haklısın Kaan

Arda gerekli uyarılar yapılmış ve Kaan arkadasımızda yaptıgı yanlısı fark etmiş.Ve Ayrica bu konuda artık uyarı yapılmamasını Murat abi hatırlatmıştı.
Özür dilerim Kaan kardeşim...Haklısın mesaj ile de bildirebilirdim. Yalnız bu forumda kimse kimseyi rencide etmez aşağılamaz ne yapılmışsa iyi niyetledir, emin ol ben 4yıldır bu forumun üyesiyim henüz bir art niyet görmedim göstermedim de.
BMW Reklamı Şöyle çok sevdiğim bir Bmw reklamını paylaşmak istedim sizlerle...
BMW Reklamı
Şöyle çok sevdiğim bir Bmw reklamını paylaşmak istedim sizlerle...
Bu reklam yasaklandı.bir zamanlar çıkıyordu.ama bmwyi olduğundan daha üstün abartılı şekilde gösterdikleri için yasaklandı.
konuyu biraz saptırmışsınız gibi. 
bir onceki mesaji gorunce videolar bolumu sanmisim.
neyse bence audi. nedeni ise mersedes bana hep 50 yas sonrasina hitap ediyor havasi veriyor. gorunuslerine bir turlu isinamiyorum. bmw de asiri sportif ve kasli geliyor . audi ise ne o ne bu ikisinin arasi bisey. bende iki arada kaldigimdan audi secerdim.
Tercihler çok alakasız olmuş..sadece hepsi aynı sınıfta..
Beklentin ne,ne kadar km yapacaksın?araci aldıktan sonraki bütçe nasıl vs.vs.
Neden böyle yazdım , Mercedes ve BMW arkadan itişli fakat Audi onden..Audi ve BMW dizel , Mercedes benzinli gibi..
3.20d için oy verdim ama ben olsam kesinlikle ve kesinlikle volvo s60 1.6 Drive tercih ederim