0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hele o 93 kasalar of of of hastayım onlara ya ona kötü araba diyen kaç kişiinin aklını aldım alırım alıyorumda çevremde benim yanımda kimse toyota hakkında kötü yorum yapamıyor artık 8) laf söyletmek değil toz bile kondurmuyorum markamıza
hakkı abi sen fanatiklik nedir bilirmisin ben ve arkadaşlarım bilir ben çoğu konuda fanatiğimdir bunların başında Toyota ve BJK em gelir çArşı varsa gerisi boş
arkadaşlar bu kadar körü körüne marka bağımlısı olmayın, sonuçta benim için toyota en az honda kadar değerli aynı zamndada honda en az toyota kadar değerli , bence her ikiside eşit, ayrıca şunuda belirteyim son model Civic ler corolla dan daha zengin donanımlı ve alımlı , ne yazık ki disel i yoktu, ayrıca şunuda belirteyim yeni nesil corolla da hoparlörlerin mıknatisini bile takmamışlar yapıştırıcısını sürmüşler ama haaa birde hoparlörlerde China yazıyor bu yüzden yeni corolla nın ses düzeni bu kadar kötü , pardon berbat ötesi , arabama arkadaşlar bindiğinde teybi açmaya utanıyorum............... herşeye rağmen bi dönem bi marka daha ön palana çıkıyor başka dönem diğer marka , bu yüzdendir ki marka dan ziyade model ve yıl tartışması/kıyaslaması yapılsa daha doğru olur.
10 gün yoktum bonbalamış herkez beni yahu ...arkadaslar ya ben kendimi ifade edemiyorum ya da kelimeler,mimikler olmadıgı için kifayetsiz kalıyor.yazımı dikkatlı okursanız göreceksiniz:1 hepiniz kadar toyota fanatiğiyim(emin olun bayagı da bilirim bu arabayı)2 efsane kasa hele 93-94 model benim için bu güne kadar üretilmiş en saglam en iyi araba3 aynı fiyata 2001 model abs cift-airbag-ac-sis-hd- vs.. mi alırdınız 93 corolla mı alırdınız (diyorum)4 daha ucuz fiyata size daha fazla konfor ve özellik sunan bir civic vtec için bile ancak 94 corolla kadar rahat diyerek hondayı da bir nebze küçümsüyor yetersiz görüyorum.5 bi allahın kulundan da yeni corolla için iyi bi yorum duymadım.bence yeni efsane kasa da yeni CİVİC olacak diyorum.yine de bir toyota sevdalısı olarak yeni civic kasasının üzerinde yeni corolla yazsın isterdim.ayrıca ergin beye de katılıyorum...hepinize ilginizden dolayı saygılar.
93 corollanın efsane olacak bı tarafı yok..ben uzun aman kullandım o aracı gli olanını..ses yalıtımı cok kotu..dıreksıyon berbattı..yol tutus fena sayılmazdı..tıp olarakta normal bı aractı..o kadar abartılacak efsane olacak bı tarafı yok.o donemın c segmentı efsanesı bana gore BMW dır..suan kı yenı nesıl toyotalar cok tıpsız epey kullandım o aracıda.arkadasımın var.uzun yolda ses yalıtımı cok kotu.170 deyken motor sesınden basınız agrıyo..2005 sol kasasında esp olmadıgından arac 160 da hafıf vırajlarda savruluyor..toyotanın tek artısı sorunsuz arac uretmesııdr.ben onun ıcın aldım toyotayı.cok cok fanatık olmaya gerek yok.sonucta markanın sahıbı bız deılız.bugun toyota yarın baska marka arac kullanılır..