Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın. Getz sınıfındaki bir çok araçtan her konuda çok çok iyi bir araçtır. 2004 yılında Türkiye'ye geldiğinde sıfır almıştım 5 yıl hiç sorunsuz kullandım bana hiç bir masrafta çıkarmadı yakıtı da iyidir. İçi oldukça geniş bir araç ve gerçekten kullanımı rahat ve zevklidir. Yol tutuşu mükemmele yakın bir araçtır ben 5 yıl yoldan çıkaramadım o kadar aşırı zorlamama rağmen. Bende ki Gls extra paketti Abs li olan araçla ilgili sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım. Tekrar hayırlı olsun.
Teşekkürler Zafer abi 2005 yılında bizde dizel olanı sıfır almıştık bizimkide gls idi abs si vardı az çok huyunu bilirim

dediğiniz gibi sınıfında iyi bir araç

Bizim getzimiz 3.günde imbolizer sıkıntısı çıkarmıştı araç çalışmadı çekici ile gitti servise düzeltidi başkada sıkıntısı olmadı yakıt olarakta çok memnunduk donanım olarakta iyi

Getzin en sevdiğim yanı çekişi gerçekten çok iyi poloyu alır yerden yere vurur diyebilirim rampalarda hiç bayılma yaşamadım klima açık olduğu halde

Zafer abi şunu sormak istiyorum aracın motorunun altında koruma yok hepsinde böyle mi ? bildiğim kadarıyla getzlerde ufak bir karter kapağı koruması var ?