0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir aksilik çıkmazsa hafta içi bir gün dönüş yaparım.
O jantın aynını toyota yetkili servislerinde 800tl ye bulabilirsiniz CMS firmasına yaptırtmışlar ve toyota jant göbeği eklemişler.
Ben adanada ikamet ediyorum servis kendine özel yaptırmamıştır herhalde tüm yetkili bayilerde olması gerek.
bursadaki 2 servistede yok maalesef demekki her serviste yok
0322 346 71 71 numaralı telefonla Onatça yetkili servisinden daha detaylı bilgi talep edebilirsiniz.Umarım bursadaki servise bir şekilde ulaştırırlar.
aradım fakat herhangi bir jant yaptırımı söz konusu değilmiş dışadan 1500 tl civarı birim fiyatına getittreblrmlermiş her servisin sölediği gibi . aynı jantlar belki cms de vardır ama sitesinde aradım bulamadım
Sanırım siz servislere yanlış aktarıyorsunuz o yüzden elimizde öyle bir jant yok şeklinde açıklama yapıyorlar ben numarayı buraya yazmadan evvel servisi aradım ve numaralarını vereceğimi bu jantı diğer illerden nasıl temin edileceğini sordum.Ellerinde 18kollu ve 8 kollu olarak ayrı sattıkları jant mevcut resmini yanılmıyorsam aşağıda verdiğim jant.
Nasıl diyimki ben haftasonu servise gittiğim için direk şurada duran 5 kollu jant dedim çunki 5 kollu birkaç tane daha jant var elegance modellerinde olan onlar zatenayrı yerde duruyorlar.Bence vaktiniz varsa yetkili servise gidin eğer hala ellerinde yoksa Adanayı aramalarını söyleyin jantların yeri tam olarak servis kabul bölümünün içinde
Tamamdır, müsait bir zamanına denk gelirse sorarsın. Şimdiden Teşekkür ettim soal varol.
Bu gün gittim bir takım jant aldım kendime.Toyotanın jantları aklıma bile gelmedi ayaklarım yere basmadığı için:) hafta sonuna gidersem tekrar, sorarım inşallah.