0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok iyi olmuş özellikle egzoz güle güle kullan
MaşaAllah çok güzel olmuş aracınız. Egzosu nasıl yaptırdınız acaba? Anladığım kadarıyla aksesuar olarak satılan çift çıkışlı egzos'tan değil.Bu arada 4300K xenon şart:)
Egsozu özel yaptırdık son susturucudan itibaren servisteki egzos tek çıkışı vardı onuda beğenmedik açıkcası )
son susturucu ucundan diğer tarafa bağlantı yapıldı yani. oraya levha koydu mu egzoscu gazın bir kısmı diğer taraftan eşit çıkması için? benimkinde levha var fakat, motor ısınınca çıkan gaz levhadan dolayı pırpırpır diye ses yapıyor.
Çok güzel görünüyor maşallah nazar değmesin
şimdi son susturucuyu 2.ayırdı birisi direk sağ egzosa geliyor diğeri sola gidiyor 4 egzos deliğinden gaz çıkıyor bu sayede ,bendeki ses videodaki gibi ekstra bir ses yok başlıktan gelen ses sadece
araba çok güzel ama egzoz ayrı güzel...geçen gün birisine mercekli fardan dolayı ceza kesmişler...adam orjinali böyle demiş polis inanmamış basmış cezayı
Ya sen ne diyorsun bizim araba ruhsatta özürlü-hususi diye geçiyor bir ara çevirmede polisin biri bu aracı sadece sahibi kullanabilir diyerek bana ceza yazacaktı memura abicim aracın sahibi %93 engelli aracı nasıl kullanacak dedim ve ekledim ruhsatta 3. dereceye kadar yakınları kullanabilir yazıyor diye bende oğluyum dedim adam raporu istedi iyikide raporun bir kopyasını araçta bulunduruyorum yoksa hem aracı bağlıcaktı hem cezayı verecekti elime .Yani her işte olduğu gibi bu iştede işi bilmeyenler çalışıyor . Tabi istisnalarda var .
susturucunun ucundan mı yoksa arkasından mı ayırdı?
Burası Türkiye egolarını tatmin etmekten çok hoşlanıyorlar.
Berkan bey işini iyi yapan trafik memurları da var ama bazı memurlar var ki trafik kurallarını bile yanlış biliyorlar . Bide kimi vatandaşa nazıl ceza yazarım diye kendini yırtarken kimide tam tersi çoğu zaman uyarmakla yetiniyor .Başıma gelen başka bir olayda bundan önceki aracımda en açık tonda cam filmi olduğu için çevirmede durduruldum polis memurunun biri geldi camlar filmli mi dedi evet dedim ehliyet ruhsatı istedi verdim memura sorun olacaksa filmleri şimdi sökebilirim sizden ceza yazmamanızı rica ediyorum dedim bana beni tersliyerek zaten 10 gün içinde söküp trafik şubeye aracı göstereceksin dedi ordan başka bir memur arkadaş beni durduran memura eğer filmelri sökecekse ceza yazmadan bırak deyince ceza yemekten kurtuldum .
Haklsınız işini iyi yapanlarda var doğru.Kanunları yanlış yorumluyorlar hatta bir avukatın açtıgı davada cam filmi cezasıda kaldırdı.
Daha yasalaşmadı diye biliyorum .
yasa yok, cezayi yiyorsunuz sonra gidip dava ediyorsunuz. Mahkemeden bilirkisi geliyor inceliyor sonra parayi geri aliyorsunuz
Ölme eşşeğim yaz gelsin . Cezamı yerim gider öderim filmleri söküp trafiğe giderim sonra tekrar filmleri çektiririm daha kolay . Zamanında yaptımda .