0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Laf cambazlığı yapmanın anlamı yok. Herkes fikrini söyler. Varsa fikrin(sanmıyorum) söyle. Burda amaç paylaşım birilerine yardımcı olmak.Ben burada auris dizel corolla dizelle aynı fiyata satın alınabilen dizel versodan bahsediyorum. Her iki araçtan da Bagaj olarak daha geniş, diz mesafesi olarak daha iyi, ivmelenme olarak cok cok daha iyi son hız olarak daha hızlı yakıt olarak şehirdışı 4,5 litre yakan bir arabanın üstünlüğünden bahsediyorum siz gülüyorsunuz. İlginç...
arkadaşlar ben antalya bakırcılara sordum mart ayı sonu gibi gelecekmiş satış sorumlusu öle dedi... ve cvt otomatik de gelecek dedi... ben yeni corollayı bekliyorum aslında ama türkiyede yapılacak olması + soru? aurisi eşim çok istiyor resmen kararsız kaldım.... auris mi corollamı verso mu:))))
1.4 dizel aurisin bagajı çocuklu ailelere dar gelebilir. İlerde tekrar araba değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.verso cok iyi araba ama 1.6 dizeli yok. 2.0 dizel mtv fazla. 1.4 dizel corolla en ideal tercih olur gibi. Elbette herkesin arabalardan beklentisi farklı. Bunlar sadece benim düşüncem. İnşallah en doğru kararı verirsiniz.
otomatik olması 1.tercih nedenim olacak... verso çok hoş araba ama onunda otomatiği yok.. bakırcılardaki satış sorumlusuna güvenmekten başka çaree yok gibi bekleyelim bakalım mart sonuna kadar..resimlerden fotolardan auris pek hoş gelmedi bana.. dün golf e baktık o daha süperdiii... ama dsg?? arıza manyağı diyorlar... yine toyota verso yada temmuz ağustos gibi corollayı mı beklesem yoksa dün baktığım golf mü alsam... hanım resmen golf die tutturdu:)
Açıkcası ben bir Dsg taraftarıyım ama bu durumları değerlendirdim ve baktım ki Dsg gerçekten ciddi sorunlar ciddi masraflar açıyor insanların başına hem de garantisi olmasına rağmen.
ticaret zihniyeti önemli burada aslında...adam arabayı saatrken garantili dediği bir parçayı yada araabnın bir bölümünü arıza yapğınca müşteri hatası diyor..dsg şanzumanda çok yaşandı bu tip şeyler adam otomatik bir vitesi nasıl bozabilir ki...eli kaç kere değdide bozuldu adam bir gaza bir frene dokunuyor...kimileri davalık oldu hakkını aldı kimileri hala sıkıntı yaşıyorlar neticede tamir masrafları pahalıo bir şanzıman...önemli olan malı satmak değil sattığın malın arkasında dimdik durabilmektir...malı saatrken ağam paşam sonra arızada sen adamı tanıma öyle bir zihniyete karşıda müşteri her şekilde dik durmalı...
Katılıyorum o motora birde Otomatik şanzımanı uygularlarsa süper olur.