Gönderen Konu: 2013 toyota verso  (Okunma sayısı 8787 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: 2013 toyota verso
« Yanıtla #20 : Ocak 28, 2013, 15:26:46 »
Laf cambazlığı yapmanın anlamı yok. Herkes fikrini söyler. Varsa fikrin(sanmıyorum) söyle. Burda amaç paylaşım birilerine yardımcı olmak.
Ben burada auris dizel corolla dizelle aynı fiyata satın alınabilen dizel versodan bahsediyorum. Her iki araçtan da Bagaj olarak daha geniş, diz mesafesi olarak daha iyi, ivmelenme olarak cok cok daha iyi son hız olarak daha hızlı yakıt olarak şehirdışı 4,5 litre yakan bir arabanın üstünlüğünden bahsediyorum siz gülüyorsunuz.  İlginç...
Neden gerildiniz? Sanırım yazdığım yazıyı şöyle okudunuz.
"Sen nasıl Versonun auristen iyi olduğunu söylersin? Sercan'ı çağırıyorum, gitme bi yere!!!"

Ben böyle yazmadım. Bir yanlışlık var sanırım.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 28, 2013, 15:26:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 28, 2013, 15:38:24 »
arkadaşlar ben antalya bakırcılara sordum mart ayı sonu gibi gelecekmiş satış sorumlusu öle dedi... ve cvt otomatik de gelecek dedi... ben yeni corollayı bekliyorum aslında ama türkiyede yapılacak olması + soru???? aurisi eşim çok istiyor resmen kararsız kaldım.... auris mi corollamı verso mu:))))

almayı istediğin arabada eşinin beğenebileceği özellikleri ara ara konuşarek aklının bir köşesine dikte etmeye çalış başarılı olabilirsin belki :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 28, 2013, 16:59:30 »
1.4 dizel aurisin bagajı çocuklu ailelere dar gelebilir. İlerde tekrar araba değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.
verso cok iyi araba ama 1.6 dizeli yok. 2.0 dizel mtv fazla.
1.4 dizel corolla en ideal tercih olur gibi.

Elbette herkesin arabalardan beklentisi farklı. Bunlar sadece benim düşüncem. İnşallah en doğru kararı verirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 28, 2013, 17:13:53 »
Laf cambazlığı yapmanın anlamı yok. Herkes fikrini söyler. Varsa fikrin(sanmıyorum) söyle. Burda amaç paylaşım birilerine yardımcı olmak.
Ben burada auris dizel corolla dizelle aynı fiyata satın alınabilen dizel versodan bahsediyorum. Her iki araçtan da Bagaj olarak daha geniş, diz mesafesi olarak daha iyi, ivmelenme olarak cok cok daha iyi son hız olarak daha hızlı yakıt olarak şehirdışı 4,5 litre yakan bir arabanın üstünlüğünden bahsediyorum siz gülüyorsunuz.  İlginç...

1.4 dizel aurisin bagajı çocuklu ailelere dar gelebilir. İlerde tekrar araba değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.
verso cok iyi araba ama 1.6 dizeli yok. 2.0 dizel mtv fazla.
1.4 dizel corolla en ideal tercih olur gibi.

Elbette herkesin arabalardan beklentisi farklı. Bunlar sadece benim düşüncem. İnşallah en doğru kararı verirsiniz.

Alper bey özür dilemenizi bekliyoruz.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 28, 2013, 17:16:53 »
otomatik olması 1.tercih nedenim olacak... verso çok hoş araba ama onunda otomatiği yok.. bakırcılardaki satış sorumlusuna güvenmekten başka çaree yok gibi bekleyelim bakalım mart sonuna kadar..resimlerden fotolardan auris pek hoş gelmedi bana.. dün golf e baktık o daha süperdiii... ama dsg????? arıza manyağı diyorlar... yine toyota verso yada temmuz ağustos gibi corollayı mı beklesem yoksa dün baktığım golf mü alsam... hanım resmen golf die tutturdu:) :D
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Ocak 28, 2013, 17:23:06 »
otomatik olması 1.tercih nedenim olacak... verso çok hoş araba ama onunda otomatiği yok.. bakırcılardaki satış sorumlusuna güvenmekten başka çaree yok gibi bekleyelim bakalım mart sonuna kadar..resimlerden fotolardan auris pek hoş gelmedi bana.. dün golf e baktık o daha süperdiii... ama dsg????? arıza manyağı diyorlar... yine toyota verso yada temmuz ağustos gibi corollayı mı beklesem yoksa dün baktığım golf mü alsam... hanım resmen golf die tutturdu:) :D

Açıkcası ben bir Dsg taraftarıyım ama bu durumları değerlendirdim ve baktım ki Dsg gerçekten ciddi sorunlar ciddi masraflar açıyor insanların başına hem de garantisi olmasına rağmen.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ocak 28, 2013, 17:38:14 »
Açıkcası ben bir Dsg taraftarıyım ama bu durumları değerlendirdim ve baktım ki Dsg gerçekten ciddi sorunlar ciddi masraflar açıyor insanların başına hem de garantisi olmasına rağmen.

ticaret zihniyeti önemli burada aslında...adam arabayı saatrken garantili dediği bir parçayı yada araabnın bir bölümünü arıza yapğınca müşteri hatası diyor..dsg şanzumanda çok yaşandı bu tip şeyler adam otomatik bir vitesi nasıl bozabilir ki...eli kaç kere değdide bozuldu adam bir gaza bir frene dokunuyor...kimileri davalık oldu hakkını aldı kimileri hala sıkıntı yaşıyorlar neticede tamir masrafları pahalıo bir şanzıman...önemli olan malı satmak değil sattığın malın arkasında dimdik durabilmektir...malı saatrken ağam paşam sonra arızada sen adamı tanıma öyle bir zihniyete karşıda müşteri her şekilde dik durmalı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Ocak 30, 2013, 10:44:26 »
ticaret zihniyeti önemli burada aslında...adam arabayı saatrken garantili dediği bir parçayı yada araabnın bir bölümünü arıza yapğınca müşteri hatası diyor..dsg şanzumanda çok yaşandı bu tip şeyler adam otomatik bir vitesi nasıl bozabilir ki...eli kaç kere değdide bozuldu adam bir gaza bir frene dokunuyor...kimileri davalık oldu hakkını aldı kimileri hala sıkıntı yaşıyorlar neticede tamir masrafları pahalıo bir şanzıman...önemli olan malı satmak değil sattığın malın arkasında dimdik durabilmektir...malı saatrken ağam paşam sonra arızada sen adamı tanıma öyle bir zihniyete karşıda müşteri her şekilde dik durmalı...

Çok doğru, bu sadece VW için değil bir çok marka yapıyor, nerede kaldı güvence nerede kaldı esnaflık demeden edemiyorum.

Bir arkadaşım Polo GTI almıştı araçta arıza çıktı daha 1000km (Bİn) 'de sonra garantiden sandık motor değişti fakat kısa süre sonra araç tekrardan aynı sorunu yaptı, arkadaş aracı geri almalarını istedi haliyle parasınıda kuruşu kuruşuna istedi fakat bayiden aldığı cevap hayır oldu. Direk mahkemenin yolunu tuttu sonuç aracı geri aldılar, parasınıda geri aldı eksiksizce fakat arkadaşın VW forumunda açmış olduğu konuyu gören yetkililer sizi dava edeceğiz diyerek arkadaşımla irtibata geçtiler, konunun kaldırılmasını istediler, sonra konu kaldırıldı ama konu çok sağlam bir konuydu, bütün süreçler baştan aşağı yazıyordu şimdi dillere düştü konu ağızdan ağıza dolanıyor.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ocak 30, 2013, 10:48:40 »
yaa versonun ön paneline göstergeler e ısınamadım kullananlar bir önceki araçla kıyaslarsa + VEYA - ne olur
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ocak 30, 2013, 10:57:09 »
Ben 2005 corolladan sol sedan at cc den( :D ) sonra hiç yabancılık çekmedim.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Şubat 01, 2013, 22:34:08 »
http://www.turkeycarblog.com/2012/09/2013-toyota-verso-mpv-makyajlandi/

burada yeni versonun cvt otomatik olarak da geleceği yazıyor... bakırcılar antalyada söylenen doğruymuş demekki... gelsin bakalım fiyatta uyarsa alacam.. yoksa auris skypack advance donanım seviyesinde cvt yi alacam... ama öncelik versodan yana..ve bence versonun ön ve arka tasraım hoş olmuş...sadece iç gösterge tablosunu sevmiyorum benn..o ne zaman değişecek ki bilsek ona göre davranırız. bu zannedersem makyaj oldu.. tam bi değişiklik ne zaman yapılır ki var mı bir bilen???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Şubat 02, 2013, 22:31:15 »
arkadaşlar yukarda link te verdim yeni verso da otomatik olacağı yazıyor... toyota bakırcılar antalya yeni versolarda cvt otomatik gelecek didi bana.. kardeşim bugün adana onatça toyotada auris test sürüşü yaptı.. ordayken sormasını istedim yeni verso otomatik ile gelecekmi diye... sordu ve adam gelmeyecek dedi.. bu nasıl iş gelecek mi gelmeyecek mi?? bari ön bilgi verin dimi ya... bir yetkilinin dediği diğer yerde de tutmuyor bu nasıl satış sorumluluğudur ki!!!!! sizlerin tam net bi bilgisi var mı arkadaşlar??? paylaşırsanız sevinirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Şubat 02, 2013, 23:00:07 »
Toyota İngiltere sitesinde yeni Verso ile ilgili teknik bilgileri bulabilirsiniz. 1.6 Valvematic motor'da otomatik vites seçeneği görünmüyor. 1.8 Valvematic motorda otomatik vites seçeneği var. Ancak ülkelere göre donanımlarda değişiyor. B sınıfındaki Yaris'de 1.33, C sınıfındaki Auris ve Corolla'da ise 1.6 lt.lik motorlarda CVT şanzıman seçeneği olduğuna (veya olması beklendiğine) göre büyük ihtimalle D sınıfı araç olan Verso'dada en azından ilk etapta 1.8 litrelik versiyonda bu seçeneğin olacağını düşünüyorum. 1.6 litelik dizel motor seçeneği gelirse belki bunda olabilir. O zaman daha çok tutulacağını düşünüyorum. Bunun içinde 2014'ü beklemek gerekecek herhalde.

http://www.toyota.co.uk/cgi-bin/toyota/bv/generic_editorial.jsp?navRoot=toyota_1024_root&fullwidth=true&noLeftMenu=true&forceText=%3Cnone%3E&edname=CC2-NGVerso-specification&id=CC2-NGVerso-specification&zone=Zone+NG+Verso&sr=Mall
2004 Corolla Verso Elegant 1.6 VVT-i (2004-...)
2011 Auris 1.33 Comfort (2011-2013)
2013 Auris 1.6 Valvematic Premium Multidrive S (2013-2017)
2017 C-HR 1.2T 4x2 Diamond Premium (2017-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '06
  • 14 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Şubat 02, 2013, 23:00:20 »
Katılıyorum o motora birde Otomatik şanzımanı uygularlarsa süper olur.
2014 te çıksa,sıfırını da alamayız onun için kafadan bi 4  yıl var :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Şubat 02, 2013, 23:57:18 »
cvp için teşekkür ahmet bey.. ne acayip bi ülkeyiz verso bizim ülkemizde yapılıp dağıtılıyor ama ilk önce başka ülkelerde satıına başlanıyor... önce bizde başlanmaması resmen bizlerle dalga gecmek hesaba almamak bence...hatta distribütör üretici aptallığı bana kalırsa... inş otomatik alına bilecek bir fiyata sunarlarda alırız bizde verso

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Şubat 02, 2013, 23:58:23 »
bu arada mart ayını beklemeye devammmmmm:((((((((((((((

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Şubat 12, 2013, 23:21:53 »
toyotaface de cvp yazılmış motorlar konusunda.. isteğe bağlı olarak2.0 dizel düz ve 1.8 benzinli otomatik gelecekmiş... onun harici düz benzinli manuel:((((  1.8 olursada vergiden fiyatı 80bin tl olur anasını satimmm o kadar para verilirse veroya ne hacet gider jeep alırım ya:(((((