0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SERVİS ŞİKAYETLERİ BÖLÜMÜNDEN ALINTIDIR:Merhaba arkadaşlar.Önce servis konusu açılmış fakat benim derdim ve uyarım büyük olduğu için yeni konu açtım.Aracımı ikinci el aldım, zaten burada daha önce sizlerle paylaşmıştım, bakım yaptırayım uzun yola gideceğim içim rahat olsun dedim ve servise götürdüm. (Parayı harcayacak yer bulamadım ya servise dökeyim dedim) Kayserideki AKSOY Plazaya. bakın başıma neler geldi madde madde:1- İlk gidince 15 dk. bekledim. Eşim ayakta durdu ben derdimi anlattım.2- Ben derdimi anlatırken yüzüme bakmayan bir görevli vardı.3- Aracın 160.000 bakımı, kabut boyaması ve komple cilası yapılacak dedim. Bana 755.000YTL fiyat çıkardılar tamam dedim. (Daha kaşınıyorum yani) Axsses e 6 taksit olur dediler. Bir hafta sonra aracı verdim verirken de yine 15 dk. bekledim. Aracı 5 gün sonra alırken herşey değişti..: Arka balatalar değişmiş extra olarak. Fiyat oldu 900.000YTL. Dedim bana 755.000 demiştiniz unutmuşum dedi en son 830.000 olur dedi. Kazığı atacaktı iki dakikada. Dedim sabit bir fiyatınız yok mu dedi , müşteri kaçmasın diye işçiliği düşürüyoruz dedi.(Müşteri kaçacak olursa kazığı küçültüyorlar haberiniz olsun)4- Arabayı almak için 15 dk bekledim hiç konuşmadan Beklerken dikkatimi çeken şuydu: Benden sonra gelen sıfır araba almış kişiilere hoş geldiniz Ali Bey hoş geldiniz Veli bey gibi içten karşılamalar ve dert dinlemeler vardı. Herhalde eski toyotası olanın yenisini alabileceğini düşünmüyorlar sıfır alana hürmet ediyorlar. Ben orda bu konuşmalar arasında şaşkın şaşkın sen ne istiyorsun diye sormalarını bekledim.5- Axssese 6 taksit demişti ya arabayı teslim alırken o oldu 3 taksit. Siz yanlış duymuşsunuz dediler.6- Araca rot balans yapın dedim önce direksiyon sağa doğruydu rot balans yaptıklarından sonra sola doğru eğik duruyor.7- Dedim; araç viteste iken ses geliyor, gaza basınca silkeleme var ve vites 4 den 3 e zor geçiyor dedim. bakmışlar bu şikayetlerin hiçbiri yokmuş ben yalan söylüyorum yani.8- Pasta cila yaparken bagaj kapağının boyasını aşındırmışlar.9- 160.000 bakımının değişenlerinden sadece buji ve klima filitrelerini vermişler. herşey değişti diye para aldılar artık gerisini Allah bilir. 10-Pasta cila yaparken bagaj kapağının boyasını aşındırmışlar. Toyota yazısının üst tarafını.Anlayacağınız arkadaşlar gram memnuniyet olmadan ayrıldım ve çok moralim bozuldu. Merkeze şikayet ettikten sonra Lütfen getirin ücretsiz tekrar bakacağız dediler. Getirdiğimde 650 YTL fiyat çıkardılar. Bunları da bir sorsaydınız Ali Bey. Biz suçluyuz demeyecekler tabi ki de. Müşteriye hangi esnaf der bunu.Mer
kac kez gittim oraya sana yahyalinin cekilmis fotograflarinin oldugu link vereyim ona bakhttp://www.panoramio.com/user/2410355