Gönderen Konu: 2011 Corolla tampon altı ızgara ve sis farı çerçevesi boyama  (Okunma sayısı 8741 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 Corolla tampon altı ızgara ve sis farı çerçevesi boyama
« Yanıtla #40 : Haziran 24, 2012, 21:05:58 »
Abi ellerine sağlık çok güzel olmuş .

Arkadaşlar arka reflektörü led yapmak isteyenler ebay da gördüm hazır vardı .

Gerçi 60 dolar civarı fiyatı vardı okadar verilmez ama çok beğenip kendi yapamayacak olanların aklında bulunsun .

Teşekkürler Mahmut kardeşim verdiğin linktekiler farklı farklı sanırım biri 42 diğeri 70 dolar birde oradan gelmesi falan Türkiye'de yok mu acaba? Bana maliyeti 10 tl fakat işçilik çok fazla aracın sol tarafında altındaki bütün plastik muhafazalar paçalık dahi sökülmesi gerekiyor sol reflektöre ulaşmak için yada tamponu komple sökmek gerekiyor.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 24, 2012, 21:05:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Haziran 24, 2012, 21:27:10 »
Teşekkürler Mahmut kardeşim verdiğin linktekiler farklı farklı sanırım biri 42 diğeri 70 dolar birde oradan gelmesi falan Türkiye'de yok mu acaba? Bana maliyeti 10 tl fakat işçilik çok fazla aracın sol tarafında altındaki bütün plastik muhafazalar paçalık dahi sökülmesi gerekiyor sol reflektöre ulaşmak için yada tamponu komple sökmek gerekiyor.

Abi iki üründe hemen hemen aynı gibi 70 dolarlık ürünün ilanındaki dördüncü resime bakarsanız arada bariz bir fark olmadığı görülüyor .

Tabi sizin elinizden böyle şeyler geldiği için 10 tl ye halledebilmişsiniz fakat işçilik paha biçilemez kimi 40-60 dolar veririm uğraşmam diye düşünebilir ama sizin bu gibi projeleri uğraşmaktan zevk aldığınız için yaptığınıza adım gibi eminim aksi bir durum olsa idi bu kadar başarılı sonuçlar elde edemezdiniz .

Fiyat konusunda linkteki ürünlere bence 20-25 dolardan fazla verilmez .

42 dolarlık ürün hızlı kargo ile 82 dolara geliyor normal kargo ile 52 dolar tutuyor .

70 dolarlık üründe hızlı kargo ile 110 dolar normal ile 80 dolara geliyor .

Türkiye'de olup olmadığını bilmiyorum hiç araştırmadım ama olsa idi yine bu fiyatları bulurdu hatta geçebilirdi bile .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Haziran 25, 2012, 09:45:56 »
Abi iki üründe hemen hemen aynı gibi 70 dolarlık ürünün ilanındaki dördüncü resime bakarsanız arada bariz bir fark olmadığı görülüyor .

Tabi sizin elinizden böyle şeyler geldiği için 10 tl ye halledebilmişsiniz fakat işçilik paha birçilemez kimi 40-60 dolar veririm uğraşmam diye düşünebilir ama sizin bu gibi projeleri uğraşmaktan zevk aldığınız için yaptığınıza adım gibi eminim aksi bir durum olsa idi bu kadar başarılı sonuçlar elde edemezdiniz .

Fiyat konusunda linkteki ürünlere bence 20-25 dolardan fazla verilmez .

42 dolarlık ürün hızlı kargo ile 82 dolara geliyor normal kargo ile 52 dolar tutuyor .

70 dolarlık üründe hızlı kargo ile 110 dolar normal ile 80 dolara geliyor .

Türkiye'de olup olmadığını bilmiyorum hiç araştırmadım ama olsa idi yine bu fiyatları bulurdu hatta geçebilirdi bile .

Evet kendi el emeğim ve becerimle bir şeyler katmak istedim aracıma  gerçekten dediğin gibi bütün bunları özenle ve keyifle yapıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Calm down. The king is back
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 132000
  • Model Yılı: '11
  • 6 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Temmuz 25, 2012, 21:45:54 »
elinize emeğinize sağlık Zafer Bey, gerçekten çok farklı ve güzel olmuş :)
Toyota Avensis 2011 Elegant Extra Multidrive-S

Turbonun kesildiği 4.000 devirden sonra bizim atmosferik hayatımız başlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyoo toyota Corooo Coroolla
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 34000
  • Model Yılı: '12
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Temmuz 30, 2013, 12:43:42 »
Merhaba zafer abi elinize sağlık güzel olmuş bende parlak siyaha boyamak istiyorum fakat önce zımpara atıp sonra boya yapsam dökülürmü astar atmama gerek varmı
Hayatta sorun çıkarmayacaksın soruna çözüm olacaksın dediler bizde TOYOTA aldık :)