Eski toprakların olduğu konuyu tekrar okumak anıları depreştirdi. Güzel zamanlardı
Eski toprakların olduğu konuyu tekrar okumak anıları depreştirdi. Güzel zamanlardı
Aynı duygular içerisinde okumuşuz demek ki
Burda görünmüyorda diğer konuda vardı çok güzel değişik bir rengi var.
resimlerin tekrar upload edilme şansı varmı acaba? merak ettim nasıl durduğunu
Burda görünmüyorda diğer konuda vardı çok güzel değişik bir rengi var.
Arabayı sattıktan yaklaşık bir yıl sonra hanımla Taksim'den dönerken Unkapanı köprüsü üstünde alışkanlık olsa gerek park halinde duran tur otobüslerine bakarken o kadar otobüs içinde hemen fark ettim arabayı. İstanbul çıkışlı Kapadokya turu için gelmiş. Renk farklı olunca diğerleri arasında ayırt etmemek mümkün değildi

resimlerin tekrar upload edilme şansı varmı acaba? merak ettim nasıl durduğunu
Müsait bir zamanda senin için tekrar yükleme yaparım. Madem merak ettin
Arabayı sattıktan yaklaşık bir yıl sonra hanımla Taksim'den dönerken Unkapanı köprüsü üstünde alışkanlık olsa gerek park halinde duran tur otobüslerine bakarken o kadar otobüs içinde hemen fark ettim arabayı. İstanbul çıkışlı Kapadokya turu için gelmiş. Renk farklı olunca diğerleri arasında ayırt etmemek mümkün değildi 
Müsait bir zamanda senin için tekrar yükleme yaparım. Madem merak ettin 
vallahi bende çok merak ettim, resimleri tekrar yüklersen iyi olur.
beni de meraklandırdınız arkadaşlar.
İnşaallah bu akşam yüklemeye çalışırım. Yoksa yarın gündüz eklerim
sesli düşünüyorum; özcan bence tekrar otobüs alır, güzel sesiyle hem söyler hem de sürer...
sesli düşünüyorum; özcan bence tekrar otobüs alır, güzel sesiyle hem söyler hem de sürer...
Yok be güzel kardeşim artık o hem maddi hem de manevi yönden mümkün değil artık. İnsanlarımız ve buna bağlı olaraktan trafiğimiz önelemez şekilde kötü ilerliyor. Hergün onlarca insana kızmaktan strese girmekten olan bana oluyor. Yaklaşık bir yıldır Psikiyatri servisine gidip geliyorum. Sinirlendiğim zaman kalp atışlarım hızlanıyor, başım dönüyor ve kötü bir şekilde vücut ısım artıyor. Hanım üniversiteye başladı yine. Artık dört yıl daha dişimi sıkacağım ondan sonrada belki de Bolu'ya falan taşınırım. Ayrıca evliyim artık çocuğum var. Otobüs, uzun yol bana göre bekar adam işi. Onları evde bırakıp ta bir yere gidemem artık.
Otobüsü Bolu'ya satmıştım malumunuz. Kurban bayramında İsuzu servisinde gördüm. Malum tek renk olunca nerede olsa tanıyorum hemen. Fatih abi ile buluştuk. Arabayı nasıl teslim ettiysem hala aynı temizlikte. Sadece kilometresi değişmiş. Fırfırlı jant kapakları, janjanlı çamurluk paspasları takacaktı sırf gönlüm razı olmaz bunları yapmana dediğim için aracın ağırbaşlılığına uygun jant kapağı ve çamurluk paspasları yaptırmış. Ve ayrıca aracın üstünde Özcan Turizm Servis taşımacılığı yazıyor
bende çok merak ettim en kısa zamanda bekliyoruz fotoğrafları
otobüsü merak edenler toplandık
hakikaten çok güzel yaptırmışsın.
Ben çok beğendim gerçekten farklı özel bir araç olmuş bu rengiyle
Şahane olmuş maşallah. Alana da hayırlı olsun. Kazasız belasız kullansın inşallah. Yani rengin tonu çok iyi durmuş. Far çerçeveleri ile beraber de mükemmel bir görüntü oluşturmuş.
hakikaten çok güzel yaptırmışsın.
Teşekkürler Atilla abi. Beğenmene sevindim

O zaman imkanlar el verseydi bir de 2 numara film çektirecektim. Ama kısmet değilmiş...
Ben çok beğendim gerçekten farklı özel bir araç olmuş bu rengiyle [/
Teşekkürler Burak sağolasın 
Şahane olmuş maşallah. Alana da hayırlı olsun. Kazasız belasız kullansın inşallah. Yani rengin tonu çok iyi durmuş. Far çerçeveleri ile beraber de mükemmel bir görüntü oluşturmuş.
Yunus Emre bey kardeşim araç ne olursa olsun (beyaz, gri, altın sarısı(lansman rengidir) ) far kapakları ve panjur ilk fotoğraftaki gibi tek renk yani gri oluyor. Far kapakları, panjur, ayna kapak ve kollarını bilerek fümeye boyattım. Aslında araba canlı olarak çok daha fazla dikkat çekiyor.
Abi yeni yapılmış gibi "hayırlı olsun, güle güle binmek nasip olsun" diyesim geldi
Yunus Emre bey kardeşim araç ne olursa olsun (beyaz, gri, altın sarısı(lansman rengidir) ) far kapakları ve panjur ilk fotoğraftaki gibi tek renk yani gri oluyor. Far kapakları, panjur, ayna kapak ve kollarını bilerek fümeye boyattım. Aslında araba canlı olarak çok daha fazla dikkat çekiyor.
Telefondan bakınca çok anlaşılmıyor. Dün gündüz bilgisayar ekranında fotoğraflara bakmıştım gerçekten harika olmuş. Canlı olarak mutlaka daha da güzeldir görüntü. Maşallah tekrardan. (En sondan bir önceki resim sanırım akşamüstü ve telefondan çekilmiş. Hafif karlı bir görüntü var.)