0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
honda hayat onda mı diyorsun abi, inan satmaya çok uğraştım ama, mantıklı bir alıcı çıkmadı, o yüzden bende biraz daha para biriktirip, bayiye vereyim diyorum abi
sana komik gelecektir, aslında herkese komik gelecek ama hondanın ruhu var yavwzaman zaman kendime telkin etmeye çalışsam da; sonunda onun sadece bir makine olduğu gerçeğini yadsıyorum,
tüp olsaydı gitme ihtimali daha yüksekti
tüp takacak adama dahi satmam, bu araca yazıktır günahtır, 88bin kmde daha, hayırlısı bakalım, araba benim sonuçta, 2013 a kadar arkadaş çevremden biri isterse veririm, isteyen olmazsa da, seat bayiine verip, bir cuprayla takaslayacağım, tabi hala satılıyorsa, nette göremedim ama, birazdan gidip bakacağım.
tabi o da sizin tercihinizbiz e12 yi sabah almıştık akşam tüp taktırmaya götürmüştük
kimisi aracı sağlıklı olsun, etkin olarak verebileceği maksimum performansı versin ister. Sorunsuz olsun ister.
bence sizde lpg ye karşı mükemmel bir önyargı var. corollaya taktırmadan önce bende de vardı babam benden habersiz götürmüş taktırmış zamanla ön yargı gitti. hatta benzin yarı fiyatına düşsün yine taktırırım diyorum.bir de şöyle bir durum daha var sonuçta bu araba 1.6. ne kadar performans alabilirsin ki. hadi yüksek beygirli bir araç olsa tamam diycem
önyargıdan madaa, lpg ye dair hep kötü tecrübelerle karşılaştım, 1.si , üst kapağı çok ciddi şekilde ısıtıyor. Ve üst kapaktaki ısınma, sensör tarafından algılanamadığı için, aracın hararet göstergesi ortadayken dahi, hararet yapma olasılığı var, ki geçen yaz bir arkadaşım yaptı. Kendisinin aracını, yaptırıp, ben getirdim antalyadan izmite kadar, yolda, gelirken de, o zamanlar kendi aracım olan volvoya göre, belki yarısından biraz fazla bir benzin tükettim ama, sollamaya çıkarken, yukarı meyilli yolda seyrederken, hep acaba araca hararet yaptırırmıyım korkusuyla, çok huzursuz bir yolculuk geçirdim. Asla binmeyeceğim LPG li bir araca, arkadaşımı mağdur etmemek adına 700km yol yaptım. Bir diğer konu, lpg uygulaması dahilinde, araca bildiğim kadarıyla ekstra bir beyin monte ediliyor, lpg beyni. Araç lpg deyken bu komutları alıyor. Beyin olayı öyle basit bir olay değildir. Bu uygulandıktan sonra, sanki yüksek modifiyeli bir araçmış gibi, çeşitli takip cihazları almanız gerekirki, farkında olmadan aracınıza zarar vermeyin. Çeşitli sibop eritme, sekman dağıtma gibi bir çok hasar duydum. Ha şu var, motor içi biter, 300-500 e toplarım, akıllı uslu binerim dedikten sonra tabi pek sorun çıkmaz. Veya lpg olsun , ben zaten 3bin deviri geçmiyorum, madem ekonomi için aldık, niye basalım düşüncesi doğrudur. Ama ben bakış açısı olarak, belki haftada bir kez, o gaz pedalına, sonuna kadar korkusuzca ve huzurla basamıyorsam, kullandığım aracın gözümde hiçbir kıymeti yoktur. Dolmuş veya otobüs çok daha zevklidir.
lan sona bayburt yazdım inşallah daha önceleri gelir. şimdi o yol çekilmez 1 ay sonra ehliyet ssınavına gelcem ondan 1 ay sonra ehliyeti almaya gelcem. 800 git 800 gel hiç çekilmez o yol