Gönderen Konu: otoparkta çarpmışlar öneri?  (Okunma sayısı 3749 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: otoparkta çarpmışlar öneri?
« Yanıtla #20 : Haziran 19, 2012, 14:15:45 »
genede sat gitsin

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 19, 2012, 14:15:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Haziran 19, 2012, 21:00:56 »
geçenlerde aracı park yerinden çıkarırken öndeki aracın tamponuna  sürttüm benim tampon boyası adamın tampona geçmiş . acelem olduğu için adamı bekleyemedim kartımı camına koydum. 1 saat sonra adam aradı.kartı neden cama bıraktığımı sordu bende durumu izah edip özür diledim. oda duyarlılığım için teşekkür etti. herhangi bir işleme gerek olmadığını söyledi ısrar ettiysemde kartınızı bırakmanız yeter dedi. yani bu kadar zormu çarpıp kaçmak nedir yahu. yani bende oradan hiçbirşey olmamış gibi ayrılsam sonra anama avradıma bir kamyon küfür yesem dahamı güzel olurdu.

hala insanlarımız çaptığı zaman sigorta poliçesinin karşı tarafın zararını ödeyeceğini bilmiyorlar. sanıyorlarki bütün masrafı ben ödeyeceğim.

bu durum a benzer bi durum benim basıma geldi 1 hafta once eşim park halinde iken aracı kaydırıyor ve onceki 2012 model chawrolet lagetti marka arac a arkadan carpıyor korkmus ne yapim diye aradı dedim numaramı yaz silecegine koy aradı adam aksam sözleştik görüştük ilk basta ufak bir sey gibi görünüyor du sadece tampon yerinden cıkmıs gibi görünüyordu dedim sanayi ye gidelim gittik aracın tamponunu tutan clipsler kırılmış tamponu ısıtalım falan dediler adam olur falan dedi içim cız etti adamın arabasına bakısı benim kendi aracıma baktığım gibi idi ustaya dedim bırak. kardeşim al dedim evraklarım ister tampon al istersen ne istersen yap benim içime sinmedi dedim verdim. sonra donen olmadı bu arada ikinci soru :D ben nekadar a yaptıdıgını nerden nasıl ögrenirim trafik sigortasından yaptır dedim olmaz ise kaskom var dedim. hangisinden kullanılmıştır nerden ögrenirim :D

Olacak Elbet Bir Şeyler Sadece Sabır