Haberleştik evet 
Sabah beni arıyo uyku sersemi hiç birşey anlamadım. Facebook hesabını mı ne çalmışlar
Gençlik napıyonuz bakalım..
Gençlik napıyonuz bakalım..
Kerem abi nasılsın . Tolga kaybolmus herhalde annesı arıyo nerde diye

Haberim yok valla dedim .
Bugün çok yoğun fitness çalışmam vardı sevenlerim bana ulaşamamış. Bugün APP'yi taktım çok mutluyum.
genclik derin uykuda
valla öyle abi..İhtiyar heyeti olarak bekçilik yapalım göz kulak olalım..
aurisin tadınını çıkarıyordur şimdi rahatsız etmeyelim..
Bugün çok yoğun fitness çalışmam vardı sevenlerim bana ulaşamamış. Bugün APP'yi taktım çok mutluyum.
Artık bi auris fotosu yayınlarsın tolga

Ümit sende de avensis vardı dimi yanlış mı hatırlıyorum ?
Bana sıra gelmıyo abi avensıs binmeye ben bıraz mımlıyım de. Kazalar felan biraz karışık .
Artık bir auris fotosu yayınlarsın tolga 
Kerem abicim plakaları bekliyordum bugün geldi taktım. Bu seferde pislendi araba. Yarın yıkatıp pasta cila ve akşam güneşinde de güzelce fotoğraflayacağım.
Sabah beni arıyo uyku sersemi hiç birşey anlamadım. Facebook hesabını mı ne çalmışlar
Numaralarımızı aldık sıkıntı yok, geçmiş olsun gence
Tolga dinci tavlada ezdim 5-0 ve 5-3 gecen gunun hesabı alınmıştır. NOKTA
Nagihan profil fotoğrafın çok acımasız. Ölüp bitiyorum ya lütfen değiştir yahu bu yaşta öldüreceksin beni.
Tekin abi büyük geçmiş olsun.. İzmir bile sallandığına göre .. umarım sıkıntı yoktur
Heeeeyyy ahaliii ortamı boş mu sandınız bakeem Züpermeen olarak geri gönmüş bulunuyorum,
Ümmo bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösteriyo ortimi yendinde o sana avans vermiştir avans.
nerelerde ya ACD abim

düzceye gelecem ortalıklarda yok
nerelerde ya ACD abim
düzceye gelecem ortalıklarda yok
İstanbuldan bindi otobüse Düzceye vardı şu sıralarda eve gitmek için çırpınıyor.
İstanbuldan bindi otobüse Düzceye vardı şu sıralarda eve gitmek için çırpınıyor. 
iyi bari.. daha 2 hafta var ama haberi olsun da
ya şuraya yazıp durmayın iletilerime yazılan yeni yanıtlara tıklıyorum zırt bu topik geliyor uyuz oldum yaaa