0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
listeye bangkokta yaz
Ne demek abi sen gel yeterki birşey getirmene gerek yok Hem davet ıle gelmene gerek yok yolunun ustu gecıs guzergahın ya o bakıma
Abi valla gelirim bak..
Abi valla gelirim bak..Ümit sen nerde oturuyorsun ? Tolganın evi az çok biliyorum da senle hiç konuşmadık..
hemen gel valla gelirken peynir zeytin recel getirmeyi unutma balon kabul etmiyoruz
Şehrin göbeğinde abi Atatürk cad desem, Gürler çay bahçesi desem bir miktar yardımcı olurmu
Bize her yol Paris KErem abeey
mirc falan pek anlamıyorum ben abi buradan devam etsek olmazmı Aynen Uyaroğlu Gillerden Sercan ben
kargoya gerek yok abi gelen giden oluyor sagolsun getiriyorlar bizden biri gelirse zaten listeyi veririm ramazanda yaklasiyor sahurluk malzeme lazim olacak
Kerem abi, öhhöömm öhhhööööömmm
cok sagol haftaya gelecek biri var ona yukletcem malzemeyi
Abi lafı oolmaz bir koli erzak tutta tutsa 100 lira tutar canın sağolsun.. O kadar muhabbetten sonra .. kimse çekmez senin gibi beni. o kadar çok soru sordum ki sana
bizim alkol+Benzin olayi yarim kaldi bu ara dusunuyorum taktiracam daha cok isimiz var senle yani
Artık ne varsa Abeey
bu arada kablosuz mause bağlantısını bozdum resetledim busefr de bağlayamıyorum sinir oldum .. Birazdan mause uçmayı öğreticem galiba..
abi o konuda senden haber bekliyorum zaten aklımda bide s3 var