0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sizin yaşadıklarınız ne ki !!bir yolculukta yanıma oturup konuşmaya başlayan abla.... yolculuğun sonlarına doğru kaybettiği kardeşini anlatırken birden çantasından fotoğraflar çıkardı...."aile fotoğraflarını gösterecek zaar" diyerek elime aldığım fotoğraflarda yeni vefat etmiş çenesi bağlanmış mevta ve etrafında ağlayan insanları gördüm....o esnada fotoğraf çekmeyi akıl eden ve bunu başarabilen hatta fotoğrafı bastırabilen şahsı hala merak ederim.....
Beterin beteri vaaaar.... Haline şükret dostuuuum....diyesim geldi kendime...
bugün bir amca geldi kayseriliymiş. laptopta trcell vınn çalışmıyormuş. neyse kuruverdim. flash player ve javayıda kuruverdim iş bitti, adam ne dese iyi çok teşekkür ederim elize sağlık dedi ve arkasını dönüp gitti... helali hoş olsunda el emeğide teşekkürle ödenmez be amca yahu daha neler nelercafede elektirik kesilir. ilk sordukları ne zaman gelir. sanki ben tedaşta çalışıyorum.internet gider sordukları -internet yokmu, -yokkkk-hiçmi yok -eh işte yarım megabit varflash belleğinizin boyutu nekadar diye sorarım,işaret parmağı ile baş parmağının arasını gösterip şu kadar diyenlerimi ararsın neler neler esnaflık gerçekten çok zor iş
bugün bir amca geldi kayseriliymiş. laptopta trcell vınn çalışmıyormuş. neyse kuruverdim. flash player ve javayıda kuruverdim iş bitti, adam ne dese iyi çok teşekkür ederim elize sağlık dedi ve arkasını dönüp gitti... helali hoş olsunda el emeğide teşekkürle ödenmez be amca yahu daha neler nelercafede elektirik kesilir. ilk sordukları ne zaman gelir. sanki ben tedaşta çalışıyorum.internet gider sordukları -internet yokmu, -yokkkk-hiçmi yok -eh işte yarım megabit varflash belleğinizin boyutu nekadar diye sorarım,işaret parmağı ile baş parmağının arasını gösterip şu kadar diyenlerimi ararsın neler neler xp cdsi çekermisin der lisanssız ürün satmıyoruz derim bir seferden birşey olmaz der-format atıyormusunuz?-evet atarız-yalnız acelem var 15 dakikada atın-mümkün değil-öyleyse başka yere yaptırayım. adamın bilgisayarına 6 ay önce format atmışız. bir kamyon virüs bulaştırmış, en son siz format attınız bu hale geldi demezmi.(aklı sıra beleşe getirecek işi)hele en sinir olduğumadamın masa hesabı 50 kuruş kredi kartı uzatmazmıesnaflık gerçekten çok zor iş
-format atıyormusunuz?-evet atarız-yalnız acelem var 15 dakikada atın
internet gider sordukları -internet yokmu, -yokkkk-hiçmi yok -eh işte yarım megabit varflash belleğinizin boyutu nekadar diye sorarım,işaret parmağı ile baş parmağının arasını gösterip şu kadar diyenlerimi ararsın neler neler xp cdsi çekermisin der lisanssız ürün satmıyoruz derim bir seferden birşey olmaz der-format atıyormusunuz?-evet atarız-yalnız acelem var 15 dakikada atın-mümkün değil-öyleyse başka yere yaptırayım. adamın bilgisayarına 6 ay önce format atmışız. bir kamyon virüs bulaştırmış, en son siz format attınız bu hale geldi demezmi.(aklı sıra beleşe getirecek işi)
bilgisayar isiyle ugrastinmi cok malzeme cikiyor gercekten bende zamaninda turkTelekom ADSL satis noktasiydim bir keresinde birine pc satmistik adam iki ay sonra geldi ya bana 1987 model bilgisayar vermissiniz dedi ben sok oldum abi dedim o zaman bilgisayarmi vardi nerden cikardin simdi bunu diye sornca acti bilgisayari windows ilk acilirken microsoft 1987-2004 yaziyordu bak dedi burda yaziyor adam microsftun kurulus tarihini bilgisayarin modeli sanmis anlatana kadar canim cikmisti not: tarihlerde yanilma olabilir ama olay boyle gerceklesti
hahahhahah banada birisi pentium III 128 mb ram bilgisayar getirdi. win7 diye birşey varmış yeni çıkmış buna kuralım dedi. abi mümkün değil bu bilgisayar çok eski dedim. akrabası win7nin bu bilgisyarda çalışacağını söylemiş. ısrar ediyor bir deneyelim diye bana inanmaz akrabası mühendis ya
Uğur abi bu adamın genç versiyonu yakında elinde bir harici ile yanında olacak az kaldı demiş olim
alıştım artık adama geçen yine gelmiş yok öldü demişler