0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün 05 haziranda pert kararı nihayet geldi sanırım paramı bir ay içinde öderler.Bankayı kapattıktan sonra kalan paraya göre karar vereceğim.Vergi dairesi borcundan dolayı kara listedeyim,kredi çıkmıyor yaniş bu yüzden para ayarlamam lazım.kısmetse camry alcam ama
Allah tan evde kimse yoktu sercan
Hayırlı olsun abicim, Camry akar candır.Belkide vardı gecenin o saatinde uyuyodular, ben bir ara zili çalcaktım iyiki denememişim TOlgada kapıyı zorluyor sanki omzuyla açacak gibi.
o camry tekirdaga gitti herhalde
Aman haaa adamı gasptan tutuklarlar valla. Derdini anlatana kadar asır geçer. Hapislerde çürür gidersiniz.
Kaça aldılar arabayı sercan
Hiç bilmiyorum satıldımı satılmadımı Mali abi biliyor.
Satıldı arkadaşlar fakat ticari ahlak gereği ne kadara satıldığını sormadım zira bana teklif edilen bir rakam vardı ve ilandabelirtile 36 000 tl vardı.Bence 36 000 ederdi araba.Alana hayırlı olsun
Teşekkür ederim Tolgacım, Her zaman yardımcı olabilirsem ne mutlu bana her daim başımın etini yiyebilirsin inşallah buluşmak üzere.Bu arada aklıma yan komşunun kapısını zorlamaya çalışıyorduk yaa o geldi şu an koptum gece gece.
Eğer Aurisi soruyorsan 200TL pazarlıkla 42.000e aldık. Aldığım adam 1000TL indirdim daha ne desede ben avcılara gidene kadar adam ilan fiyatını artırmıştı
Hayırlısı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın.