çok sağolun...fiyatıda uygun toyota'ya 22-23 bin tl mi ne istemişti...
ben bulmuşum octavia 14.500 tl'ye kaçırmadım direk aldım...
hem daha konforlu hem daha sağlam hem de motoru güçlü
felicia onuda kullanmıştık bir tanıdık aldımıştı sağolsun kullanma şansımız oldu...
inanmıycaksınız ama felicia çok seri bir araba bence pire gibi birşeydi yavhu gaz pedalına basamıyoduk valla 
ama küçüktü o başka hackback'ti çünkü...
Türkiye' deki Felicia serilerinde 4 farklı motor kullanıldı 1.3 karbüratör, 1.3MPI, 1.6MPI ve 1.9SDI.
Felicia ile Favorit' in iskeletleri de bazı ufak farklar haricinde aynıdır.
Türkiye' deki Felicia serilerinde 4 farklı motor kullanıldı 1.3 karbüratör, 1.3MPI, 1.6MPI ve 1.9SDI.
Felicia ile Favorit' in iskeletleri de bazı ufak farklar haricinde aynıdır.
Felicia modelinde 1,9 motoru ilk defa duyuyorum...
Hiç unutmam bir akşam okuldan çıktım eve gidiyorum.Diyarbakır'da Kültür Sarayı diye bir yer var.Onun hemen yanında Skoda bayisi vardı.İlk gördüğüm Felicia siyah renkti ve o spot ışıklar altında mükemmel duruyordu.İçim gitmişti arabaya
Bildiğim kadarıyla 1.9dizel versiyonunda turbo yok, 65hp'lik bir motor, yani bir nevi traktör motoru.

Ancak bir sonraki dönem 1.9 dizeller tam bir güç makinesi, 90-150 arası standart güç alınabiliyor, bence çok iyi bir motor.
Bildiğim kadarıyla 1.9dizel versiyonunda turbo yok, 65hp'lik bir motor, yani bir nevi traktör motoru.
Ancak bir sonraki dönem 1.9 dizeller tam bir güç makinesi, 90-150 arası standart güç alınabiliyor, bence çok iyi bir motor.
Zaten uzantısı TDI değil; SDI şeklindedir.
Aracın resimlerini paylaşmanız isabet olur elbet.Hayırlı olsun
98 model Felicia, turbo filan yoktu. 1.9 motor. 72 beygir. aynen traktör sesi çıkıyordu

ben 15-16 yaşlarındaydım ve babam işten gelince, o gır gır gır gır traktör sesinden hemen anlardım bizim aracın geldiğini
tabiki sorunsuzluk,motor kalitesi ve iyi piyasa ile tartışılmaz corolla.)
004 model coralla terra sw(1.6 BENZİNLİ )
İki araçta başarılıdır, Corollanın SW çok iyi iş görür ama Bahsedilen SKoda modelide oldukça iyidir zor bir karar ben olsam uzun süre ve ciddi ciddi kullanacaksam Skodayı alırdım uzun süre olmasındaki sebep hemen elden çıkartamaya bilirsiniz.