Gönderen Konu: arkadaslar aracımı pahalımı satın aldım cevap verirseniz sevinirim ?????  (Okunma sayısı 7711 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
snce fıyat nasıl necatı kardes
allah katında tek din islamdır

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
sence fıyat nasıl necatı kardes ne kadar fazla almısım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
km düşük yalnız sizin o yüzden farketmiştir sorun etmeyın bence.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 72000
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
araba temiz olsun varsın 2000 fazla olsun inanın ucuza alıp sanayide usta aramaktansa rezil olmaktansa paranız rezil olsun.
2 kere ucuz araba aldım ikiside başıma bela oldu maddi manevi bocalatmıştı beni. sizin içiniz rahatsa gerisi hiç önemli değil.
bir araba temizse zaten satan kişi pazarlık falan yapmıyo çünkü temiz araba mutlaka istenilen fiyata satılır.
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
öncelıkle içinize sinmesi mesele bence misal biz 3.20 bmw bakıyorduk piyasası 27-32 arasıydı hatta yaşadığım şehirde çok sevdiğim beyaz rengini 28.500 e alıcaktım ama içime sınmedı temizini bulmak için istanbula ve tekirdağa gittim onlarda içime sinmedi cunku en dusuk kılometreli olanı 150.000 kusurdeydı ve boyalıydı ama en sonunda sahibinden'de avatarımdaki arabayı buldum sahibi bayağı inat cıktı orjınal 86.000 de ve boyasız hatasız oldugu için zor inat 33800 e aldık :) hatta satısıdır motor bakımıdır pasta cılasıdır bir 600-700 tl'de ona harcadık ama bence deydi satarken belkı bızde 1-2 lira zarar edilir ama en azından baska araclara oranla cok daha cabuk satılır o yuzden bence araç konusunda araba cidden cok temızse devede kulak aramıcaksınız :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
adamı intihar ettireceksiniz ya :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
sence fıyat nasıl necatı kardes ne kadar fazla almısım

Bir onceki yorumumdada rakamdan bahsetmemistim yine bahsetmiyecegim cunku net piyasasi hakkimda bilgim yok...zaten deginmek istedigim seyde fiyati degildi...ama belli ki Yorumlar ortada pahali almamissiniz...icinize sinmediyse koyun ilanini ayni fiyattan gelecek tepkilerden anlarsiniz zaten.yada direk satın degerinin dusecegine ,zarar edeceginize inaniyorsaniz...
Yerinizde olsam icime sindiyse gule gule kullanirim...sinmediysede satin kafaniz rahatlasin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
abi almissin bi kere bence hic fiyat arastirma
Hayirli olsun Allah kaza bela vermesin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
cok tsk arkadaslar dediğiniz gibi pahalı aldım ama bende  aracın temızlıgıne kandım baskasını alıp basıma bela etmeyım dıye dusundum ama dediğiniz gıbı olan oldu artık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • 65 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
araç temiz ise 1-2 bin tl bence dert edilecek birşey değil. Benim çevremde 2 bin lira ucuza aldım diye ağzı yanan çok tanıdığım insan oldu. sizi sanayiye götürecek bir araç değilse düşünmeye gerek yok, çünkü piyasada temiz 2. el araç bulmak kolay değil.
born to ride

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 10 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ben de kendi aracımı piyasasının 1000 TL üzerinde aldım. Ama içime sindiği için 1000 TL fazla verdim. Diğer arkadaşların yorumlarına da katılıyorum, 2000 hatta 4000 TL ucuzunu alıp oto sanayilere abone olmak mı istersin yoksa şu fiyatlı hali ile sadece yağ değişimi dışında servise uğramamak mı istersin. Ne insanlar gördüm azcık ucuz diye tercihini başka yönde kullanan ama sonra o aradaki fiyat farkından fazlasını aracın sorunları için harcayan. Kıssadan hisse araç içinize sindiyse gerisini dert etmeyin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • 1 kere teşekkür etti
cok tsk arkadaslar dediğiniz gibi pahalı aldım ama bende  aracın temızlıgıne kandım baskasını alıp basıma bela etmeyım dıye dusundum ama dediğiniz gıbı olan oldu artık
Fatih Bey ne demek kandım, olan oldu v.b. Temiz araç aldı iseniz fark gerçekten önemli değil. Hatta sizi rahatlatacak ise paylaşayım. 1989 yılından itibaren almış olduğum araçların çoğunu bilerek ve isteyerek piyasa fiyatının öç beş üzerinde almışımdır. Çok şükür hiç birindede sıkıntı yaşamadım. Araç temiz ise zaten o fiyatlara mutlaka satılıyor. Ha satıcı sıkışmıştır, kriz v.b. vardır. o başka . Güle güle binin ve artık takmayın bence...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
cok tsk arkadaslar ıcıme rahatlık geldı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Çok aşırı bir fiyat araç temiz ve km düşükse modeline göre 1000 tl fazla verilebilir ama siz çok fazla fark vermişsiniz gibi olan olmuş almışsınız artık güle güle kazasız belasız kullanın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 5 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
benim aracım da 2004 sol sedan .. bana göre içiniz sindiyse fiyat 1-2 lira fazla olsa bile temizliği öenmli hocam..içiniz rahat olsun bence... bir arakdaş 2006 model terra yı 25 e aldım diye seviniyordu sonradan arabaın değişen parcası olduğunu öğrendi km oynandığını öğrenince arabadan soğudu.. 50 bin indirmişler .. bence araba temiz olsun 1-2 fazla olsun zarar etmezsin inan...
2004 COROLLA SOL
SEDAN BRC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
fatih kardeşim benim arabam 2004 corolla sedan terra. 83000 km de benzinli lpg yok; öğretmen arabası.25000 lira veren çok ama 150000 km den önce satmaya niyetim yok.çok uygun almışsın güle güle kazasız belasız kullan aracını.sana pahalı aldın diyenler gitsin bakalım o fiyata alsın görelim.gözüm bu toyoya başka araba değil,karıştırmasınlar.......selamlar.
hayat 3 ile 4 arasındadır.ya 3,5 atarsın ya da 4 4 lük yaşarsın......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
ha unutmadan arabamın rengi siyah........
hayat 3 ile 4 arasındadır.ya 3,5 atarsın ya da 4 4 lük yaşarsın......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Fatih bu araç senin içine sinmeyecek anlaşılan
haklısında zaten; gerçekten çok pahalı almışsın, tanıdık falansa belki geri verebilirsin
Oynanmamışsa Km. si çok fazla değil ama lpg takılı olduğu için motoruda yıpratmıştır
sen en iyisi sat kurtul
belki bin , iki bin zarar edersin ama için rahat olur
ayrıca başka araç alıp 4-5 bin kar edebilirsinde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
sahibinden'e falan bakıp piyasa belirlemenin sonuçları oluyor bunlar hep, bir 3000tl kadar pahalı almışsınız bence...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: '11
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Güle güle kazasız belasız kullan aracını.
:alkis:
Auris'11 A/T
Passat B8'15 TSI