0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
acaba double din takıp geri görüş kamerası eklediğimizde geri vitese takınca otomatik olarak geçiş sağlanıyor mu yoksa bızmı teyp menusunden seçiyoruz.
Bende R'ye takınca direk geri kamera çalışıyor ama No signal diyor çünkü arkada kamera yok bağlantı yapmışlar kamera koymamışlar Ben buna kamera takmak istesem ne kadar mal olur acaba !
size bağlı yani tamamen bağlantı şekliyle alakalı.. isterseniz manuel bağlarsınız tuşa basınca açılır, kamerayı da öne koyarsınız park sensörü gibi kullanırsınız..
40 tl den başlıyor kamera fiyatları .. montaj için ne alırlar bilmem ama elin yatkınsa sen bile yapabilirsin..anlamadığımsa R ye taktığını cihaz nerden anlıyor?
Ooo ucuz mu ya benim bildiğim bir yer var oradan ne alırsan al montajını bedavaya yapıyor onu da yaptırırım ben... Abicim o çok basit birşe nasıl aracı geri vitese taktığın zaman park sensörleri çalışır buda onun gibi birşe işte R konumuna aldığın zaman hemen müzik kısılıyor ve geri kamera açılıyor (kamera olmadığı için sinyal yok diyor) bu bütün araçlar da böyledir geçen sorento kullandım o da öyleydi ben de senin tersine manuel olanı hiç duymadım geri vitese takıldı mı çalışır bu tür sistemler
eğer geri vites müşürüne bağlanmamış ise manuel olarak devreye alıyorsunuz.
Geri vites müşürü Geri vites ışığına bağlanıyordur mutlaka
Şahsen ben hiç bir yerde görmedim manuelle alınanı ya da benim kullandığım araçlar sizin dediğiniz gibi müşüre bağlı... Benimki de müşürlü demek ki... Ayarlardan iptal etmeye çalıştım ama maalesef öyle bir ayar yok çünkü geri görüş kameram olmadığı halde gereksiz yere sistem müziğe müdahele ediyor... Şu ses sistemini dizdikten sonra ona da bir el atayım...
Aldığımda arabam teknolojik harikaydışimdi bakıyorum da çağ dışı kalmış
arabalarda bu o kadar hızlı değil de telefon ve tv bilgisayar konusunda aldığınız bir şey ertesi gün eski moda kalabiliyor..
Orası öyle tabi Kemal amca mesela araba için demiş ve haklı da arabada da teknoloji durmuyor bu arada ben geri görüş kamerası taktırdım Kerem abi 65 liraya gece görüş mükemmel (Cihazı takan çocukta gece görüşü fazla iyi değil demişti ya dalga geçti ya da iş benim passatta bitiyor )
güle güle kullan Oğuz.. fazla güvenme sen yine aynalara da bak ara sıra
Allah seni inandırsın Kerem abi neden taktırdığımı bende bilmiyorum geri geri gelirken daha bir kere bile bakmadım kameraya aynalardan başka yere bakmam ben arada bir aracın arkasına bisiklet veya duba falan konulduğu zaman onu görmekte faydası var...
canım koskoca passata biniyorsun teypte no signal yazmasından iyidir.. boşver