0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
E15 Sizinki.
hayırlı olsun. kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah.
Taylan'cım araç nefisssss gözüküyor,arka yazıda düzgün evet sen haklıynışsın.tekrar güle güle kullan...
Çok güzel araç Allah banada nasip edecek inşallah, bende buna bilendim ;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-akdeniz-otomotiv-den-3-16i-lpg-li-86329018/detay/Arabamı satabilirsem bende linkteki BMW yi alacam tabii oda satılmamış olursa bu arada Auris almayı düşünen varsa bana yönlendirirseniz çok sevinirim !http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2011-1-4-d-4d-comfort-extra-25-000km-lari-ile-birlikte-86416385/detay/
Sagol abi Buarada tekrar hayirli olsun Taylan Allah kaza bela vermesin
Far parlatma da yaptır Taylan abi hayırlı olsun tekrardan.
Taylan hayırlı olsun güle güle kullan..Yahu arkadaşlar bakın bakayım bunun arka teker yamuk değilmi ya.. bir düzeltmek lazım buluşmadan ne dersiniz?
Evet Evet Kerem abi ben bir el atıyım ona. Arkaya Ahmet ile Taylanı oturturum ortalarına Kerem abiyi, ön sağada Mali abiyi. Tamam araç isyana başlar zaten.
Ekip tamam yol göster istikamet ver nereye gidelim..
Bu arada bugün arabayı bol bol incelemeye ve kullanamaya fırsatım oldu ilk başta yakıtı korkulacak gibi değil babam Aliağada 300 tl e depoyu doldurmus 350 km yol kat edip lapsekiye geldi bende bugün 60 km şehir içi yol yaptım depoyu doldurdum 90 tl'e doldu bence güzel bir rakam ama beklenmedik 3 küçük süprizle karşılaştım arabada. ilki klimanın gazı bitmiş galiba üflüyor ama soğutmuyor ikincisi arka burçlarda sorun var birinci vites'ten ikinci vitese atarken arkadan ses geliyor diğeride üstündeki lastıkler 0 olduğu için araç rot balans istiyor bunlar hariç bir sıkıntı yok araçta onlarda ufak giderilebilecek şeyler salı günü özel servise götürcem bakalım
klimaya gaz bastırmadan önce borularını kontrol ettir taylan bir kere başıma geldi bizim polonun gazı bitmiş dediler bastırdım gazı 2 haftada yine bitti halbuki kaçak varmış gaza verdiğim 100 lira havaya uçtu gitti yani
Hayırlı olsun Taylan abi Allah kaza bela vermesin
Şimdi ne anten adamsın diyeceğim ayıp olacak Yavrucum millet yetkili servisten araba alıyor pertten çıkma oluyor senin süpriz dediklerine bak gel ben yaptırayım Sen gel düzceye yaptırmayan nolsun
doğru mu anladım .. 410 km de 90 tl yaktı yani...
Valla aynen dedğim gibi Kerem abi ben bu yakıt işlerini unuttum lpg'ye ihtiyaç varmı
Taylan ozaman bir depoyla 1000 km yol yapması lazım ... bir kontrol et bakalım doğrumu diye haberini bekliyorum
Abi o araç dizeldirde o şaşkının haberi yoktur.