Gönderen Konu: Park Etmek Yasak Diye Bu Kadarda Olmaz  (Okunma sayısı 2727 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: Park Etmek Yasak Diye Bu Kadarda Olmaz
« Yanıtla #20 : Mayıs 21, 2012, 21:55:47 »
hadi hepsini geçtimde o Kemal Atatürk imzasını göre göre nasıl vurdun vicdansız

+1

Benim dikkatimi çekmemişti resmi büyütmediğim için .

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 21, 2012, 21:55:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '12
« Yanıtla #21 : Mayıs 21, 2012, 21:59:56 »
Bu park etmeyin yazıları için yasal bir düzenleme yok mu? :-\ :-\

Düz bi zemine yağlı boyayı alan yazıyor  ....  :o :o (Hem de bazen aşşağılayıcı tarzda :wacko:)

http://www.google.com.tr/imgres?hl=tr&sa=X&biw=1366&bih=667&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=D1IVSe4kha5wkM:&imgrefurl=http://forum.shiftdelete.net/komik-resim/223267-park-etmeyin-lastik-gum.html&docid=BgIG0zULNpICSM&imgurl=http://estb.msn.com/i/4E/CAAF89F9A3F7C35D4E4D5B6F7BC7.jpg&w=598&h=398&ei=r6q6T9PqNNGe-Qbo09k9&zoom=1&iact=hc&vpx=173&vpy=156&dur=875&hovh=183&hovw=275&tx=167&ty=102&sig=101044020056121589195&page=1&tbnh=136&tbnw=180&start=0&ndsp=19&ved=1t:429,r:0,s:0,i:68

http://www.google.com.tr/imgres?hl=tr&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=f031m3edFOvooM:&imgrefurl=http://www.ogameclub.net/resim/44813-komik-resimler-serisi.html&docid=XNaeUQuK4b0psM&imgurl=http://www.komikaze.net/komiks/komiks/6743585_komiks544%252520(2).jpg&w=350&h=333&ei=Jqu6T-K5LcPO-gaxnqQ-&zoom=1&iact=hc&vpx=1095&vpy=162&dur=130&hovh=219&hovw=230&tx=147&ty=115&sig=101044020056121589195&page=1&tbnh=146&tbnw=149&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:17,s:0,i:102

http://www.google.com.tr/imgres?hl=tr&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=WJlKnDc9p2CDWM:&imgrefurl=http://www.genckolik.net/tek-resimleriniz/10090-park-etmeyin-lutfen.html&docid=N9IqMDCcN3sbBM&imgurl=http://img96.imageshack.us/img96/5152/99hf6kwjk2.jpg&w=352&h=288&ei=Jqu6T-K5LcPO-gaxnqQ-&zoom=1&iact=hc&vpx=775&vpy=223&dur=533&hovh=203&hovw=248&tx=155&ty=77&sig=101044020056121589195&page=2&tbnh=144&tbnw=172&start=18&ndsp=24&ved=1t:429,r:9,s:18,i:126
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 21, 2012, 22:01:41 »

Belkide o imzayı görünce kasıtlı olarak vurdu şerefsiz.Benimde dikkatimi çekti başta.O an ne yaptınız merak ettim açıkçası :) Kemal Atatürk imzası olan arabaların camlarını kıranları da duydum.Yatacak yerleri yok öyleyse..

http://forum.donanimhaber.com/m_47608117/tm.htm

Alıntı
Bir aile dostumuzun yeni aldığı civicin Plası ATA idi ve Atatürk imzası vardı.
Kaportası tekmelendi.

çok memlekette bunun gibileri.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 193000
  • Model Yılı: '96
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 21, 2012, 22:25:28 »
ben vurduğunu farketmemiştim ilk başta, park etmek yasak filan diye bağırıp çağırıp üstüme yürüyünce tesadüfen gördüm sonrası malum ifade veriyorduk karakolda :)
===Denenmiş Denenmez===

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • 11 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Mayıs 21, 2012, 23:03:15 »
Geçmiş olsun. Yaptığınız tam olarak doğru olmasa da o an kan şekerinizin tavan yaptığını tahmin edebiliyorum. Yalnız böyle durumlar da dikkat edilmesi gereken şeyler de var. Mesela karşı tarafın üzerinde kesici veya delici bir alet olabilir. Birbirinize girdiğiniz de bunu farkedemeyebilirsiniz ve tatsız sonuçlar meydana gelebilir. Bu tür olaylardan dolayı 1 arkadaşım vefat etti biriside yaralandı. Sonuç biri içer de biri mezarda diğeri de hastahanede. O yüzden geride bırakacaklarınızı düşünüp "FEVRİ" davranmaktan kaçının. İstisna durumlar olacaktır. (Bıçağın kemiğe dayandığı an) O zaman da gereğini yapmaktan kaçınmayın.  Kısacası anlatmak istediğim "FEVRİ" davranmayın ve kavga etmeden her türlü çözüm yolunu deneyin. (Bu sizin korkak olduğunuzu göstermez) Çünkü hiçbir şey sizin canınızdan daha önemli değildir. Saygılar...
2001 Avensis 2.0 D4 sol extra

Uyarı!!! Ağzınızı kullanmadan önce beyninizle olan bağlantısını kontrol ediniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 22, 2012, 00:23:50 »
Geçmiş olsun. Gerçekten fevri davranmaya gerek yok. Gerçi hiç bir şey yapmadan polis çağırsanız, adam hakkında suç duyurusunda bulunsanız bile şahit bulamazsanız hiç bir şey olmuyor. Maalesef artık ülkemizde adalet ve emniyet kalmadığı için insanımız artık kendi işini kendi halletme yoluna gidiyor. Ben de trafikte baba oğul iki okumuş maganda ile tartışmıştım. Onlar iki kişi oldukları için işi hallettik zannettiler ama ben suç duyurusunda bulundum. Şikayetim ve raporum olduğu için şimdi o arkadaşların birer sabıkaları var.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #26 : Mayıs 22, 2012, 05:37:17 »
müstakil bir evin önüne 2 dk durdum. kapıda park etmeyiniz garaj çıkışı yazıyordu garaj filan olmadıgı halde neyse içerdede seyyar araba varmış normal araba garajıda değil hurdacıymış herif o normal olabilir yanlış anlaşılmasın ve o aracın sahibi 2 dk bekleyemeyip tekme atmış aracıma hangi ruh haliyle yaptı bunu 2 dk içinde anlamadım neyse faturasını ağır ödedi maddi ve manevi
tamam park etme yasağı olan yere edilmemesi gerekir. olurmu böyle bilinçli insan zaten zaruri halleri dışında böyle birşey yapmaz ki.
kardeşim ellerine sağlık bir daha hayvan dili olmayanla çatışmayacağını anlamıştır umarım.
GECECİ MUHASEBECİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #27 : Mayıs 22, 2012, 05:42:57 »
olacağı varmış, geçmiş olsun. keşke ön konsola bir cep tel numarası bıraksaydın. tamamen haklı olurdun. araca zarar verilmesi insanın tepesini attırır gerçekten. yinede sen bir kağıda numaranı yaz, torpidoda bulunsun bu tür yerler için. bak 2 dakika işte :(
yok sercan bey ben denedim o torpido telefon numarası olayını adi şerefsizler günahlarını almayım ama kapımızın önünü kapatıyor diye onlarca araba varken aracımı çizdiler. yani insanlara kolaylık olsun diye mağdur olmasınlar diye ne kadar özen gösteriyorsanız o kadar kabalık görüyorsunuz. NE DİYOR. HAK BELA YAZMAZ KUL AZMADIKÇA,
KUL BELA GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA, tabiki burdaki sözden iki tarafda zararlı ama unutamayacak olan o cansız varlığa vuran hayvan.
GECECİ MUHASEBECİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mayıs 22, 2012, 08:05:13 »
çok üzüldüm arkadaşım geçmiş olsun..    :( böyle hayvanlar her yerde var maalesef. hele trafikte daha çok... bazen arabaya bende levye koymak istiyorum böyle durumlar için ama bilemiyorum ya korkak olduğum için ya çok hırslı ve asabi bir yapım yada geride iki tane aslan gibi evladı ve ailemi zor durumda bırakmak istemediğimden dolayı levye bulundurmuyorum. :-\
araçlarımız hele de bir erkek için nerdeyse birer evlat gibi. başlarına başkaları tarafından bir şey geldiğinde sinirden deliye dönüyorum. kendim bişey yapsam sadece üzülüyorum. örneğin pe.....in birisi ön kaputun köşesine M harfi kazımış. (muhtemelen maraz aliden etkilenmiş bir genç  >:( ) benim gözümün önünde yapsaydı olacakları tahmin bile edemiyorum. yani o anki ruh halime bağlı. ;) ama şahsen ben ve genelde de hepimiz böyle bir durumda o an için birşeyle yapmıyoruz bizlere yapılanları yutuyoruz ve daha sonra hırstan kuduruyoruz ve acaba şöyle mi yapsaydım kafasını gözünü patlatsamıydım yere yatırıp kaval kemiklerini parçalayıncaya kadar levyeyle dövseydim gibi keşkelerle yaşıyoruz. yani ince bir sınır meselesi. başka bir örnek şehir içi 40 km hızla gidiyosunuz tali yoldan adam sağına soluna bakmadan löp diye önünüze atlıyor mecburen frene dokunmak zorunda kalıyosunuz. kardeşim benim ne mecburiyetim var frene dokunmaya.. saygılı olacak karşıdaki adam eğer yanımda ailem yoksa her türlü rahmeti okuyorum. en azında böyle rahatlıyorum. yoksa başka ve suçsuz kişilere patlıyacam.  :kötü:
eline sağlık kardeşim ellerin dert görmesin benim çoğu zaman yapmadığım, yapamadığım şeyi yapmışsın.  :alkis: hiç yoktan rahatlamışsın. eğer bunu yapmasaydın emin ol ki bir 6 ay,  bir sene unutamayacaktın. öbür şe...siz hayvan oğlu hayvan da yaptığıyla gurur duyup başka günahsız insanlara zarar vermeye devam edecekti. şimdi senin yaptıkların aklına gelip len ben bunu yapacağım ama ya yine aynı böyle bir adam karşıma çıkarsa deyip hayvani duygularına gem vuracak.
kusura bakmayın arkadaşlar çok dolu olduğum bir meselede rahatlamak için bu kadar yazdım.. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #29 : Mayıs 22, 2012, 08:06:59 »

Konuyu açtığım andaki fikrim hala değişmedi. O kaportaya atılan tekmenin tek anlamı var o da o imzayı hazmedememiş olması... Yöntemin her ne kadar yanlış da olsa arkadaşın hazım sorununu giderdiğin için teşekkürler  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mayıs 22, 2012, 08:12:39 »
sokak özel mülkiyet değil ilk etapta sakindim lakin adam hakaretler yağdırıp üzerime gelince hem suçlu hem güçlü bende karşılıgını vermek zoruında kaldım

Kendini korudun diyelim bence. ;)
Geçmiş olsun senin tavrın ne olursa olsun onun bu yapmış olduğu davranışa haktır diye düşünüyorum.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mayıs 22, 2012, 11:26:13 »
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim normalde kavgacı bir yapım yoktur ama araca vurduğunu farkettiğimde ne ettiği lafları ne de gerisini hatırlıyorum :) sonuçta oda bizim yoldaşımız ha bize vurmuş ha aracımıza
+16
at, avrat, silah :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mayıs 22, 2012, 11:27:42 »
aynı şeyi düşündüm resme baktığımda, birde bunun için patlatsaydın bir tane.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mayıs 22, 2012, 13:22:24 »
müstakil bir evin önüne 2 dk durdum. kapıda park etmeyiniz garaj çıkışı yazıyordu garaj filan olmadıgı halde neyse içerdede seyyar araba varmış normal araba garajıda değil hurdacıymış herif o normal olabilir yanlış anlaşılmasın ve o aracın sahibi 2 dk bekleyemeyip tekme atmış aracıma hangi ruh haliyle yaptı bunu 2 dk içinde anlamadım neyse faturasını ağır ödedi maddi ve manevi
Elleriniz dert görmesin geçmiş olsun... Şersiz belasız sürüşler dilerim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 193000
  • Model Yılı: '96
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Mayıs 22, 2012, 20:22:29 »
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim gerçekten sizinle bu durumu paylaşmak ayrı bi rahatlattı tekrar sağolun hepinize kazasız belasız sürüşler.
===Denenmiş Denenmez===

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Comfort Extra
  • 18 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Mayıs 27, 2012, 09:58:00 »
Park için araca zarar vermek kabul edilebilecek bir şey değil.Sürücünün de park kurallarına uyması lazım.Park ettiğiniz yere sürekli birileri gelip araba bırakıyorsa karşı taraf zıvanadan çıkmış olabilir.
 Apartmanımızın yanında nüfus dairesi ve çeşitli işyerleri var.3 tane tabela olmasına rağmen çok sık birileri otopark girişine araba bırakıp gidiyor.Bazen otoparka giremiyorum, acil durumlarda çıkış yapamadığım oluyor.Sahibini arıyorsun araba benim bile demiyor. Ülkemizde otoparkın olmaması bir dert otoparkın olmaması ayrı bir dert.