0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hadi hepsini geçtimde o Kemal Atatürk imzasını göre göre nasıl vurdun vicdansız
Bir aile dostumuzun yeni aldığı civicin Plası ATA idi ve Atatürk imzası vardı. Kaportası tekmelendi.
müstakil bir evin önüne 2 dk durdum. kapıda park etmeyiniz garaj çıkışı yazıyordu garaj filan olmadıgı halde neyse içerdede seyyar araba varmış normal araba garajıda değil hurdacıymış herif o normal olabilir yanlış anlaşılmasın ve o aracın sahibi 2 dk bekleyemeyip tekme atmış aracıma hangi ruh haliyle yaptı bunu 2 dk içinde anlamadım neyse faturasını ağır ödedi maddi ve manevi
olacağı varmış, geçmiş olsun. keşke ön konsola bir cep tel numarası bıraksaydın. tamamen haklı olurdun. araca zarar verilmesi insanın tepesini attırır gerçekten. yinede sen bir kağıda numaranı yaz, torpidoda bulunsun bu tür yerler için. bak 2 dakika işte
sokak özel mülkiyet değil ilk etapta sakindim lakin adam hakaretler yağdırıp üzerime gelince hem suçlu hem güçlü bende karşılıgını vermek zoruında kaldım
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim normalde kavgacı bir yapım yoktur ama araca vurduğunu farkettiğimde ne ettiği lafları ne de gerisini hatırlıyorum sonuçta oda bizim yoldaşımız ha bize vurmuş ha aracımıza