0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla 2. seneme gireceğim bende hala yok çok bozuluyorum öyle böyle değil yani Güzel olmuş Sercan abi eline sağlık
Sağol varol kardeşim, Vaay arkadaş bir sticker yapıştırdık herkes üstüme geliyor Ercücüm senide listeye yazdım gerekli izin işlemleri ve çalışma bittikten sonra irtibata geçeriz.
Tabi abicim olur geçeriz tabikide teşekkür ederim
Aslında bizim Tolga varya..Salihlili onu bir çağırsak konuya birşeyler yapabilir belki ne dersin Sercan.
AAaa evet benim neden aklıma gelmedi bu yahu Tolllgaaaaaa.
Olur kardeşim meraklanma herkes benden talep ediyor zaten bir şekilde ayarlayacağım.
Tolga biraz yoğun bu aralar ben söyleyeyim bir el atsın
Safir'ini temizlemeyen adam stickerın hayırlı olsun
Eyvallah dostum sağol varol bende anlamıyorum uzun zamandır yıkatmıyorum nedenini ise bilmiyorum.
Bir ara yanyana gellip fotograf çekilecektik daha nasip olmadı. Sen böyle kirli tutarsan aracı ancak kılcal çiziklerini temizlemek için toplanacağız
Belkı hoş geliyodur öyle durması
Bu aralar bazı yazı sembolleriyle yazılmış stikerlere takığım ben .. İzmirli olanlar bilir..Uzman lastik diye bir firma var yol sormak için durun kapısının önünde zırt diye yapıştırıyorlar arka cama .. Acaba belli bir fontla bizde basit birşey düşünsekmi?http://www.toyotaclubtr.comsadece bu yazı şekilsiz sade bir font la arka cam üst noktasına ne dersiniz?
Bunuda düşünelim bir abicim doğru diyorsun ama fazla uzun olunca hoş dururmu diye düşünesin geldi. Tolgayla çalışıyoruz bir kaç sunuda bulunacağız.