0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ayağımda yarım bot... üstümde yarım kollu triko hırka... kısa etek kalın çorap....böyle bir kreasyon yarattıran havayı nasıl tanımlayayım bilemedim....
Naptın sen yahu
Sabahın ilk ışıklarıyla hafif çiseleyen yağmur yarım saat sonra kendini bol güneşli bir havaya bıraktı.. bu havaya aldanıp dışarı çıkan vatandaşları otobüs durağına vardıklarında bekleyen sağanak yağıştan habersiz metroya yürürken terleten sıcak metrodan indiklerinde dolunun yağmasıyla kendilerini büfelere ve ototbüs duraklarına atan vatandaşlar işyerlerine vardıklarında işyerlerinin suyla dolu olduğunu görüp öğlene doğru kavuran sıcaklarla 1 saate kalmadan dükkanı boşalttılar...Saçma, uzun, ama Ankara'nın havasını anlatan bir cümle oldu =)
Hop! Gebze'de ne yaptın? Benden izinsiz mıntıkamda dolaşma demedim mi sana?!
Comee onn NAgii ne yaptığımı bilmiyormusun Sen fark etmeden kaçtım zate
Tamam o zaman affettim..
Bugün bol güneşli güzel bir gün
Adana gibi yerde yazı 2 kat yaşamak ne berbat bir duygu ya siz siz olun evlerin son katını almayın güneşin maşallahı var fırın gibi yapıyor evi akşam bile geçmiyor etkisi yanıyorum valla :/
Maalesef ben bu hatayı yaptım ve bu çileyi 4 yıldır çekiyorum Oğuz Klimalar sağ olsun
Ne olursa olsun ust kat super bir sey bence.. 8.katta oturuyorum ve sitenin en arka tepedeki bloklarindan birindeyim. Cephe ve yukseklik bakimindan kisi sorunlu gecirsem de vazgecmedim manzara yuzunden. Soguga sicaga care var ne de olsa..
En süperi müstakil ev, villa
Nagihan hanım orası öyle manzara çok iyi ama en azından ev 9 katlıysa misal 8. katta oturmak daha iyidir aksi gibi kışın da daha soğuk oluyor... Ve Hakkı abinin de dediği gibi balkon mükemmel esiyor ama 7/24 de balkon da oturalamıyor bu hata ilk ve son olacak allaha büyük konuşmayalım ama