0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vala ben babamın zoruyla tanıştım toyota ile hiç istemiyordum efsane'yi o da tutturdu ondan alıcam diye iyikide beni dinlememiş benim gözüm carisma ve cıvıclerdeydi şimdi ise hep arkamda bıraktığım araba oldular aklıma gelmezdi bu kadar tutkun olacagım baska hiçbir arabada ve modellerinde gözüm yok
yaklaşık 14 yıldır toyota kullanıcısıyım.ilk arabam 96 corolla gli den sonra yaklaşık 4 yıldır avensis kullanıcısıyım.avensis almamdaki sebeb ise segment farkını katmadan söylüyorum corollaya göre daha çok güvenlik donanımına sahip olması idi.
en büyük sebep daha önceki opelden gına geldi sanayyiye uğramyan bir araba olsun dedim ve doğru tercih.. gercekten sağlam güvenilir zaten sürünce o hissi alıyorsunuz... birde sınıfında en ekonumik yakan araç bence.. darısı diğer arkadaşlara... tavsiye ederimm
sanırım opelciler bir cinnet sonucu toyota alıyorlar ben görmeden aldım aracımı sadece ustaların lafına baktım.
Toyota'nın bir üstünlüğü de satış politikası... MAzda'da Toyota gibi tuttursaydı bence kimse bakmazdı toyota'ya... Bende herkez gibi Toyota dedin mi duracaksın arkadaş laflarından dolayı aldım tek mest eden özelliği sorunsuzluğu başka da bir şeyi yok... Hepsi bir kenar da dursun insanlar haklı olarak çok tutan aracı almak isterler çok hoşlarına gitmese bile neden. Çünkü Türkiye tuhaf bir memleket neyin ne olacağı belli değil insanlar birden durumu bozabiliyor doğal olarakta ilk satmak isteyecekleri şey genelde arabaları oluyor. Ee toyota'da maşallah ekmek gibi satıldığı için insanlar doğal olarak yanaşıyor bu araca... Beklenti olayı da çok önemli bir unsur tabi...
Carisma ile tanışmış olsaydın asla unutamazdınsüper bir araçtı, iki carisma alıp sattım, kalbimden hiç çıkmayacaklar