0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok memnun olurum mesut abicim gerçekten...))
biraz önce toyota alj ye gittim arabaya orjinal aksesuar siparişi vereyim diye ön panjura 700 tl oda olup olmadığı belli değil enteresan bir politikası var toyotanın tuttuğunu öpmek gibi makyajlı kasa ts nin ön tamponunu bulabilirsem getirtmeyi düşünüyorum ama malesef ebay dahil çok siteye baktım bulamadım bu konuda yardım nasıl alabilirim mesut abicim ?
hasta olduğum iki arabadan biri, diğeri evo xhayırlı oslun arkadaşım t-sport un.
işte tam adamına düştün bende makyajlı kasanın ön tamponunu alıcaktım bir ara ama hangi servise sorduysam kodu lazım vs dediler en son adapazarını aradım ve biri yardımcı olucam dedi cidden oldu 2 ay sonra telefoum çaldı ve Toyota SA dan arıyorum diyen bir bayan telefonun ucunda heyecanlandım tabi tamponun kodunu bulmuştu işte sana lazım olan orjinal makyajlı T-Sport ön tapmon kodu tabi bunun yanında sis farları yuvasınıda sıpariş etmeyi unutma çıplak tampon geliyor çünkü tampon kodu : 52119-02941 Toyotasa : 0216 458 58 71 (Nazan Hanım hala orda çalışıyormu bilemiyorum tabi 1 2 yıl oldu )umarım işine yarar kardeşim
Sercan şaşmamak lazım kardeşim E12 nin herşeyi benden sorulur bilmiyormusun yabancı forumlardan birsürü insandan mail alıyorum hala orasını nasıl yaptın burasını nasıl yaptın nerden aldın vs diye
mesut abicim bu diyagramdaki rakamları net okuyamıyorum bir site üzerinden baksam kaliteli çekimine link verebilirimisin rica etsem siparişi çekeyim hemen ...
Dünden beri düşünüyorum, sizlerlede paylaşmak istedim yurt dışından tanıdığım aracılığı ile makyajlı bir TS getirip komple chance mi etsem benim araçla nasıl fikir bu kadar siparişi vermektense baştan aşşağı makyajlasam aracı motor şanzıman dahil
İmkan varsa süper olur hatta yemede yanında yat misali ama nasıl olacak yasal değil mi?
araç yabancı plaka olarak gelicek 6 ay burda 6 ay yurt dışında olması gerekiyo, ama ben napcam araç bir gelecek garaja girecek ve bidaha çıkamayacak
Sağlam bir organizasyonla 6 ay sürmeye bilir bence.
güle güle kullanın, 4. t-sport olduğuna göre, alım satımı pek zor değil heralde, bende bir ara bakayım şu t-sportlara, ideal bir araç, derli toplu birşey bulunursa