0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Boğaz ve çevresi...
Sonra niye obez millet oluyoruz derler...
Hafta sonum Minyatürk ve Piyer lotide geçti.Akşam Kadir bey'in mesajını okuyunca tesadüfün böylesi dedim.Gerçekten çok güzel yerler,müthiş eğlendik.Yusa tepesini ve Ayasofyayı merak ediyorum.Temmuzda kızımın mezuniyeti münasebeti ile Anadolu Hisarında olacağım.Kısmet olursa Beykoz,Kanlıca turunu o zamanda yapacağım.Galiba arabasız İstanbul turu daha çok keyifli olacak.park insanı canından bezdiriyor.Hem ekonomik oluyor.Tavsiyede bulunan üyelere teşekkür ederim.Sağlıcakla kalın.
fetihpaşa korusu cok güzeldir.
Kayseri Hv.İkm.Merkezi orduevinde askerlik yapmıştım (müzisyendim)tamda Kıbrıs savaşına denk gelmiştio zamanlar o psikolji ile kayseriyi ve kayserilileri hiç sevmemiştimama sonra duygularım değiştibu yıl gidip oraları gezdim (35 yıl sonra)Gayseri abdullah gül ün memleketi olduğu için sanırım çok gelişmişmuazzam tesisler var
Seydi bey, Kayseri Lisesinden sınıf arkadaşım , Seyit Bektaş'ı hatırlatıyorsunuz.Önerileriniz için teşekkür ederim.Beykoz tarafındaki İBB tesislerinden kastınız acaba Hidiv Kasrı ve civarı mı? O bölgeyi Sabancı Öğretmenevi ve Küçük Su Kasrını gezdim ve inanılmaz duygular yaşadım.Harikulade yerler,tek eksiğim yanımda kameranın olmaması idi.İnanırmısınız her metrekaresi gözümün önünde....ama biraz tarih koklamam lazım.
Kemal Bey, maalesef bazen önyargı ile insanlar yanlış düşünüyor veya yanlış hareket yapıyor.Ama aslolan yapılan yanlışı kabullenebilmektir.Erdemli insana da bu yakışır. .....
Bursa' da da kaldım... Kayseri' de de.... Hatta bursa' da daha merkezi yerleşim yerlerinde oturdum. Yıldırm'daydım. (heykele çok yakın)Fakat nedense Bursa' yı hiç özlemiyorum...