Toplam Oy Verenler: 59
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Can Bey vw ile toyota arasında çok bariz kalite farklılıkları yok bence 2 markada ekonomik sıfın en iyileri denilebilir.karar sizin tabi ama günlük bu kmler için dizele bence hiç gerek yok.dizel konusunda ülkemizde müthiş bir soygun yaşanıyor bütün markalara benzinli dizel arasında çok büyük uçurumlar var.10 bin liralık fark yaratacak ne kullanıyorlar araçların motorlarında.bence arz-talep meselesi vatandaş dizele yüklenince fiyatları uçtu gitti.araçların benzinde ve mazottaki ortalama yakıt tüketimlerini ve yıllık yapacağınız kilometreyi göz önünde bulundurarak tercih yapın.kaç yıl sonra kar yapabilceğinizi hesaplayıp dizeli düşünün.yok ben senelik 20-30 bin km yaparım derseniz dizel mantıklı.10-15 bin km en az 3-4 senede faydasını görürsünüz bu da pek mantıklı değil.
Acikcasi elinizde Avensis varsa ben düzgün bir LPG kitini dizele tercih ederim. Sonucta Avensis ile aralarin 2 sinif fark var.
Avensis'i şuan satılığa çıkardım.Polo dizelle ,Golf 1.4 Tsi arasında gidip geliyorum.Hele bir satılsın araç bakıcam..Şuan için Toyotanın Avensis hariç bir modeli cazip gelemiyor.Nedeni Yaris'e bir türlü alışamadım.Corolla ve Auris kasa değiştirecek.Hoş Golf te değiştirecek ama Golf'ün tipi falan çok hoşuma gidiyor.Tam benim kalemim sade ve tok keza Polo da öyle.Bakacağım artık duruma hele şu araç satılsın bir..
polo yada yaris .. ikiside ufak tipli araclar ve genelde sehirde kullanim icin. eger bunlar isinizi gorecekse 207 sinden fiestasina, yarisinden corsasina kadar hepsi isinizi gorur.
VW ciler VW den başka arabayı beğenmezler. Bu durum VW nin iyi olduğundan değil, o kadar para verdikten sonra prestijin sembolü bir marka bindiklerini sandıklarından.
Murat bey LPG konusunda D4 lerde olan sabıkadan dolayı pek girmiyorum,hoş LPG ye karşıyım her nedense..Alacak olan adam taksın isterse..