0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adil Abiye acil şifalar diliyorum, çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun dileklerimiz iletirmisinÖzcan abi...
cok gecmis olsun Allahimdan acil sifalar dilerim
Geçmiş olsun dileklerimi iletirsen sevinirim Özcan abi
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Çok sevgili ve Çok değerli arkadaşlarım. Başta Özcan olmak üzere ( Saolsun çok dua topladı bana ) hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Hepinizden Allah razı olsun, zor günümde desteğiniz hakkaten direnç veriyor.Evet, malesef üzücü ve anlamsız bir hareket sonucu sağ ayak bileğimde bir kaç adet kırık sahibi oldum. Anlamsız çünkü benim bile kendimden beklemediğim bir basiret bağlanması sonucu 2. kattaki evimin balkonundan kendimi aşağa attım. ( Bu arada ev benim evim ) Kızımım okula giderken benim anahtarımla beni eve kitlemesi sonucu böyle üzücü bir durum çıktı ortaya. Derse girmeden yetişeyim dedim balkona çıktım ama ben kendimi 20 li yaşlarda hissediyorum da, yaş 39, beden 95 kğ olunca havada uyandım ve çok geçti artık. Birde ters düşünce olan oldu. Çok detaylandırmak istemiyorum çünkü allah vermesin, allah sizleri korusun çok acı...Şimdi iyiyim çok şükür zaten Saolsun Özcan bütün detayları aktarmış, ayağımdaki şişliğin inmesini ve oluşan bir iki yaranın geçmesini bekliyoruz, salı günü kontrol var muhtemelen önümüzdeki hafta 2. ameliyat gerçekleşir.Varlığınız mutluluk veriyor, isim vermek istemedim çünki Oooooo herkes burdaymış maşallah maşallah ne de çok sevenimiz varmış dedirtiniz. Hepiniz kendiniz çok çok dikkat edin aman ha...Sağlıcakla kalın.
Biraz geç gördüm. Ama geçmiiş olsun dileklerimi iletmek isterim. Allah acil şifalar versin.
yeni farkettim çok çok geçmiş olsun.en kısa sürede frene debriyaja ve gaza basman dileğiyle güzel kardeşm.allah acil şifalar versin.selam ve sevgilerimle.......
Çok çok geşmiş olsun Özcan, Allah beterinden korusun. Allah acil şifalar versin. İnşallah en kısa zaman da sağlığına kavuşur. Tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun
2 kg tavuk kanat almamak icin ayagini kirmaya degermiydi abicim, 4 ay sonra yine alacaksin nasil olsa nereye kadar kacabilirsin ki