0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gelicez artık yapıcak birşey yok Biliyorum şekerparem baya sohbet ettik Cünit abiyle mütevazi adam, daha doğrusu doymuş Valla Alp gel bir sonrakinde ağırlayayım diyeceğim ama gördüğün üzere Sercan abin rezerve etti bizde gidemeyeceğiz
Güzel kareler yakalamışsın , ellerine sağlık..Bu arada tanıştığımızada memnun oldum
Konuya arap asıllı fransız kaldık yahu.burnumun dibinde ve ben yoktum.Çok şey kaçırmışım.
Mali abi aradık sorduk ama ilgilenmedin bizle, artık ne işin vardı bilemiyorum.
pazar günü kızımın antrenmanı ve bale dersi vardı kendime ayıracak vakit kalmıyor. Bir pazar izmire gittim olanları biliyorsun.
Biraz garip oldu ama tanışmak güzeldi Eyüp Kerem abi ne yap et aç o videolarııı
katar ya bilmem mi:D, bende son anda farketmeyip atlasam sağa:) , benim corollam yarise dönüşecekti:D
Ice Supra iyi seyirler...
Şu sıralar irtibata geçmek istiyorum zaten Cüneyt abi ile Murat abi supraya talip var Düzceden bir arkadaşım istiyor ısrarla ama satacağını sanmıyorum Cüneyt abinin.... Bu arada izin almak ne bir saat inmedim arabadan ice supra yaz yeter dedi Alper hadi herşeyi geçtim beni nasıl görmezsin yauv akşama kadar tüm pisti gezdim öyle ki geri giderken tesilerde durup buz almak zorunda kaldım deli gibi amele yanıgı oldum Sörci bu fotoda ki araç yabancı büyük ihtimalle ayrıca orda ki harbi tenekeydi
Gel de yolma simdi..
Izin aldin mi Cüneyt'ten arabanin resmini koymak icin?Gideceginizi bilseydim selam söylerdim.