Gönderen Konu: Öfkeyle kalkan zararla oturur  (Okunma sayısı 4012 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • kimdir hekim?başına gelendir
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Öfkeyle kalkan zararla oturur
« Yanıtla #20 : Haziran 19, 2008, 12:27:55 »
arkadaşlar servis böyle işte.her zaman söylerim kimdir hekim basına gelendir.benim tr de olmayan 94 model acık saks mavi(döşeme ve göğüste mavi olmak üzere) hatasız bi arabam vardı.gimat kavsagında hıyarın biri bi bayram günü beni biçti.bagaj kapagının ortasından bi vurdu götürüp öndeki arabanın bagajına göndü beni.ön tampon farlar sinyaller panjur ve klıma motoru bi de bagaj kapagı degişece k boyanacak 2005 yılının fiyatıyla AKOTA bana 7300 ytl fiyat cıkarttı.bu servise son selam  verişim oldu.arabayı servisten 100 ytl karsılıgı kavga döğüş cıkartıp dısarda yaptırdım bi de komple boyattım 1700ytl ye anahtar teslim aldım.... gerisini siz düşünün
servise selam  bile vermeyin

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 19, 2008, 12:27:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • kimdir hekim?başına gelendir
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 19, 2008, 12:31:44 »
arkadaşlar servis böyle işte.her zaman söylerim kimdir hekim basına gelendir.benim tr de olmayan 94 model acık saks mavi(döşeme ve göğüste mavi olmak üzere) hatasız bi arabam vardı.gimat kavsagında hıyarın biri bi bayram günü beni biçti.bagaj kapagının ortasından bi vurdu götürüp öndeki arabanın bagajına göndü beni.ön tampon farlar sinyaller panjur ve klıma motoru bi de bagaj kapagı degişece k boyanacak 2005 yılının fiyatıyla AKOTA bana 7300 ytl fiyat cıkarttı.bu servise son selam  verişim oldu.arabayı servisten 100 ytl karsılıgı kavga döğüş cıkartıp dısarda yaptırdım bi de komple boyattım 1700ytl ye anahtar teslim aldım.... gerisini siz düşünün
servise selam  bile vermeyin

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 19, 2008, 12:40:34 »
japon üretim corolla değilmi ;)
bu renk hiç görmemiştim
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk