0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kadir bey eski araçlar için bir dönüşüm kiti varmı yoksa direk motorla mı alakalı? Mesela ben aracımı (2006 model) E85 e göre modifiye edebilirmiyim?
benzin fiyatlari baht olarak verilmistir 1lira=17baht fiyatlari karsilastirmak icin
Benzin 91 oktan mı ?
Kadir bey video için teşekkür ederim.. bu arada video dan çok az şey anladım.. Gasohol E85 (15%benzin+85%Etanol) benzin için benzin deposu kullanılıyor anladım ama etanol için depo falan göremedim ben ..Diğer yerlerin montajı kolay en son bağladığı 2 kabloyu da çözemedim .. karışık bir durumm..
%98 saflıkta etanol kullanıyoruz biz labda temizlik için falan denesek mi ne yapsak..
benzinden ucuzsa deneyin
Öyle bir aşk yok işte malesef
arabanin enjektor kablolarini sokup kite takiyon kitten cikan kablolarida arabaya bagliyorsunuz sonra kiti emniyetli bir yere monte ediyorsunuz etonol zaten benzinin icinde ayri bir depoya konulmuyor yani benzin+alkol karisimini direk depoya koyuyorsunuz ama bu karisim evde yapilabilrimi bilemiyorum direk pompadan aliyoruz biz
kitler standart ama uclari degisik olabilir bunun ilgili bir malumatim yok agustos ayindan sonra arabanim garantisi bitince denemek icin bende alacam 6000-7000km de kendi parasini cikartiyor tabi buradaki benzin ve kit fiyatlarina gore
Kadir bey ozaman sizden detaylı bir konu beklıyorum..fiyat ve detaylar hakkında.. Lütfen fotoğraf makinanızı yanınıza alın.. Hatta önce konu açın sorularımızı siz sorun onlara biz sizden öğrenelim detayları..