0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu başlığa bakan olurmu bilmem ama ben bu sistemi aracıma taktırdım. Yalnız bir kaç sorum olacak bilen arkadaşlara. Ayrıca vereceğiniz cevaplara şimdiden teşekkür ederim. 2008 corolla diesel aracıma gps özellikli monte ettirdim. dvd taktığımda video moduna geçmemem için bir uyarı alıyorum. zaten uyarıyı dinlemeyip geçmek istesemde geçemiyoru. Ama ses var. menü özelliklerini göremesemde kullanabiliyorum. bu uyarı Dvd moduna geçtiğimde yada doğrudan dvd taktığımda özce "car-dvd system" görüntüsü geliyor ve heme ardından mavi ekran üzerinde ing. olarak yukarıdaki uyarıyı alıyorum. ancak tv, bluetoot, radyo ve diğer özelliklerde sorun yok. ikinci bir konuda gps(navigasyon) ile ilgili. Kullana arkadaşlar hangi yazılımı kullanıyorlar. Tomtom veya IGOI08 gibi yazılımları(türkçe) kullananlar varmı? hepinize teşekkür edrim
Sayın Muhammed bey, Cevabınız için çok teşekkür ederim. Sizin çözümünüzün aynısını bu gün sabah konuştuğum bir elektronikçi arkadaş söyledi. Yarın sabah aracın arka kamerasının bağlatılması için servise gittiğimde belittiğiniz yöntemi ilgili arkadaşa söyleyip çözümleyeceğim. Böylece sorunun biri halledeceğim sayenizde. İkinci sorun olan navigasyon. Ben de igo08 yükledim. Yarım ekran görünüyor, program ve konuşma dilini seçtikten sonra haritaların güncel olmadığı yönünde bir uyarı alıyorum. Budan sonra tekrar açılış logosuna (yine yarım ekran) geçiyor. Onlarca harita indirip denedim ancak bir türlü sorunu gideremedim. IGO08 ve bahsettiğiniz skin konusunda yardımcı oluraanız sevinirim. Tekrar teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba,aracıma yeni dvd player taktırdım,Corolla 2008 ,corolla için özel üretilmiş.Direksiyon kumandası ile uyumlu ,ben gps sizini aldım afakat gpsliside varmış.açılışta corolla logosu yani serviste satılan urunun aynısı ancak servisi bana verdiği fiyat 4700 ytl ,ben ise ürünü 1400 ytl ye 12 taksite aldım,kutus dahil herşeyi orjinal gibi üstelik 1 yıl yurtdışı garantisi verdiler.Şuan canavar gibi çalışıyo.Birkaç fotoğrafını eklemek istedim.Eğer düşünen arkadaş olursa ben gittigidiyorda buldum satan kişinin msn adresi var iletişime geçmek isteyen olursa verebilirim.umarım beğenirsiniz.güzel olmuş ileride düşünebilirim.ebay diye bir site duymuştum ardan araştırmadan da almam.daha hesaplı olabilir...
şuradaki cihazı bu fiyata alabilmenin bir yolu varmı? gümrüğe falan takılmadan bir şekilde bu cihazı bu fiyata nasıl temin edebilirim. Bilen bir arkadaş varsa bir yol göstermesini rica ediyorum.http://cgi.ebay.com/Car-DVD-Player-GPS-toyota-NEW-COROLLA-BLUETOOTH-IPOD-/190392026525?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c543fc59d#ht_8548wt_1165