Gönderen Konu: Yeni Corolla İçin Dokunmatik ekranlı DVD, Bluetooth  (Okunma sayısı 22636 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Corolla İçin Dokunmatik ekranlı DVD, Bluetooth
« Yanıtla #60 : Mayıs 13, 2009, 19:25:39 »
güzel olmuş kardeş gerçekten
şuanki aracım "tabanvay"

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mayıs 13, 2009, 19:25:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #61 : Mayıs 14, 2009, 15:27:58 »
resmi varmı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota Gönül Dostlarına Merhaba
  • Araç: Auris
« Yanıtla #62 : Mayıs 14, 2009, 20:44:06 »
resim varda, siteye nasıl eklerim onu bilmiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Mayıs 19, 2009, 20:05:47 »
Bu başlığa bakan olurmu bilmem ama ben bu sistemi aracıma taktırdım. Yalnız bir kaç sorum olacak bilen arkadaşlara. Ayrıca vereceğiniz cevaplara şimdiden teşekkür ederim. 2008 corolla diesel aracıma gps özellikli monte ettirdim. dvd taktığımda video moduna geçmemem için bir uyarı alıyorum. zaten uyarıyı dinlemeyip geçmek istesemde geçemiyoru. Ama ses var. menü özelliklerini göremesemde kullanabiliyorum. bu uyarı Dvd moduna geçtiğimde yada doğrudan dvd taktığımda özce "car-dvd system" görüntüsü geliyor ve heme ardından mavi ekran üzerinde ing. olarak yukarıdaki uyarıyı alıyorum. ancak tv, bluetoot, radyo ve diğer özelliklerde sorun yok.
ikinci bir konuda gps(navigasyon) ile ilgili. Kullana arkadaşlar hangi yazılımı kullanıyorlar. Tomtom veya IGOI08 gibi yazılımları(türkçe) kullananlar varmı? hepinize teşekkür edrim

Ercan Bey;

2004 aracıma bende taktırdım aynı sıkıntı bende ilk taktırdığımda karşıma çıktı. Bu durum güvenlik amaçlı olarak video nun kapatılması durumu; sürekli izlemek için DVD nin arkasında Grip Brake control diye bir kablo var benim cihaz da pembe bu kablo bu boş olarak duruyor bunu aracın Ground una bağlamanız gerekiyor cihazı ben kendim söküp kabloyu ground a bağladım şimdi o dediğiniz (please dont return Video Menu for your safety) mesaj çıkmıyor çocuğum keyifle çizgi film ve video kliplerini izleyerek yolculuk keyfini çıkartıyor. Navigasyon olarakta bende I GO 8 kulanıyorum ekranıda tam olarak kullanabilecek bir Skin buldum her şey çok güzel :) resimler bölümünde de benim cihazın resmini görebilirsiniz... :) umarım mesajım işinize yarar selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #64 : Mayıs 20, 2009, 01:18:26 »
Sayın Muhammed bey, Cevabınız için çok teşekkür ederim. Sizin çözümünüzün aynısını bu gün sabah konuştuğum bir elektronikçi arkadaş söyledi. Yarın sabah aracın arka kamerasının bağlatılması için servise gittiğimde belittiğiniz yöntemi ilgili arkadaşa söyleyip çözümleyeceğim. Böylece sorunun biri halledeceğim sayenizde. İkinci sorun olan navigasyon. Ben de igo08 yükledim. Yarım ekran görünüyor, program ve konuşma dilini seçtikten sonra haritaların güncel olmadığı yönünde bir uyarı alıyorum. Budan sonra tekrar açılış logosuna (yine yarım ekran) geçiyor. Onlarca harita indirip denedim ancak bir türlü sorunu gideremedim. IGO08 ve bahsettiğiniz skin konusunda yardımcı oluraanız sevinirim. Tekrar teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Mayıs 20, 2009, 09:26:56 »
konu ile ilgili olarak baya bir araştırma yaptım sonunda benim cihaza uygun skin ve güncel harita bularak yükleme yaptım. Size ilgili programı paylaşacak bir yer olursa yükleyebilirim. Selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #66 : Mayıs 20, 2009, 20:04:44 »
Muhammed bey, ilginize teşekkür ederim. Bu payalşımı gerçekleştirebilirsek çok memnun olurum. Yani bu program ve haritayı e mail ile yollama şansınız büyüklüğü nedeni ile yok sanırım. Dolayısı ile int. paylaşım siteleri üzerinden yapmamız gerekli yada başka bir yöntemle. Ancak bu konuda tam cahilim. Umarım bu sorunu aşabiliriz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Mayıs 20, 2009, 20:07:29 »
yarın rapid e eklemeye çalışacağım size link i gönderirim. Selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #68 : Mayıs 20, 2009, 20:20:15 »
Vallla süper olur. Bu yaşımda çocuk misali heyecanla karışık sevinç oluştu. Şimdiden çok teşekkür ederim.Bu arada DVD işini ve park kamerasını bu gün hallettim. Süper oldu. DVD'de dediğin gibi şasi bağlantısı eksikmiş (bizde kahverengi kablo). Aslında gps de kurdum ama ekran yarım. Harita güncel değil diyor vs.. Sayende bu sorunuda kökünden hallettik mi baklavaları yeriz. (benden)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Mayıs 20, 2009, 21:10:19 »
İnşallah Ercan hocam yarın dediğim gibi link i size atacağım eğer gönderdiğim versiyon uymaz ise size yol gösterecek yerleri de atarım selamlar bu arada arka kamerayı nerede ve kaça bağlattığınız bende onu bağlatmadım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #70 : Mayıs 21, 2009, 00:14:37 »
Ben kamerayı 35 ytl'ye bir elektronikçiden aldım. Ledli, gecegörüşlü falan almana gerek yok. Çünkü geri vites lambası yeterince aydınlatıyor. Ben zaten montajın hiçbir kısmına ücret ödemediğim için fiyat konusunda pek yardımcı olamayacağım. Ancak  cihaz elime ilk geçtiği gün bir araç elektroniği (kocaeli) üzerine çalışan bir yere sorduğumda bana 120 TL montaj, 250 TL park kemerası, 40 TL navitech yazılım için fiyat vermişti. Ben kamerayı 35 TL ye aldığıma göre takdir sizin. Aslında sadece kamera montajı çok detaylı bir işlem değil. Araç elektroniği yapan herhangi bir yer bu işi yapabilir. Ancak ben hangi kablonun nereye bağlanacağı konusunda bağlayan arkadaştan detaylı bilgi alıp size iletebilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Mayıs 21, 2009, 08:06:23 »
kabloların bağlantısını biliyorum da mesele o kameranın takılacağı yer tamponu delşp onu takmak mesele kamerayı 35 TL ye nerden buldunuz ??? internet üzerinden mi aldınız ??? ayrıca rapid e upload a başladım bitince link i atacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Mayıs 21, 2009, 10:30:17 »
Sayın Muhammed bey, Cevabınız için çok teşekkür ederim. Sizin çözümünüzün aynısını bu gün sabah konuştuğum bir elektronikçi arkadaş söyledi. Yarın sabah aracın arka kamerasının bağlatılması için servise gittiğimde belittiğiniz yöntemi ilgili arkadaşa söyleyip çözümleyeceğim. Böylece sorunun biri halledeceğim sayenizde. İkinci sorun olan navigasyon. Ben de igo08 yükledim. Yarım ekran görünüyor, program ve konuşma dilini seçtikten sonra haritaların güncel olmadığı yönünde bir uyarı alıyorum. Budan sonra tekrar açılış logosuna (yine yarım ekran) geçiyor. Onlarca harita indirip denedim ancak bir türlü sorunu gideremedim. IGO08 ve bahsettiğiniz skin konusunda yardımcı oluraanız sevinirim. Tekrar teşekkür ederim.

Ercan Bey link budur !!!

http://rapidshare.com/files/235471857/7_IGO8.zip.html

Selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • İşte
« Yanıtla #73 : Mayıs 21, 2009, 10:41:13 »
Muhammet bey,

Ben Hasan Ünlü, kusura bakmayın, bundan önceki görüşmelerimizi evdeki bilgisayardan yapmıştık. Ancak evde kayın biraderimin(Ercan Çelik) kaydı üzerinden yapmışım.  Bunu fark ettiğimde ise sizinle bayağı bir paylaşımımız olmuştu. Yani ben kayın biraderin kaydı ile görüşmüşüm. Bu karışıklık için kusuruma bakmazsınız umarım.

Montajın tamamını Kocaeli Kaya Plazada yaptırdım. Sayın Mehmet Kaya sağolsun sistemi ücretsiz monte ettirdi. Kamerayı (150 derece ve 90 derece olanları var, benimki 90 derece) Kocaeli'nde Entegre elektonikten aldım. Ancak onlar da Karaköy'de toptancılarında benim isteğim üzerine getirttiler. Kamerayı aslında tampona mevcutta var olan park sensörlerinin arasına koymayı düşünüyordum. Ancak arka plakanın üstünde bizim araçlarda kaş(korumalık yada gölgelik adını bilmiyorum) var. Oraya monte ettik. Bence kullanım açısından daha iyi oldu. Öbür türlü tampon darbelerine maruz kalıp merceği çizilebilirdi. Link için teşekkür ederim. Akşamı iple çekeceğim. Çünkü bulunduğum yerden paylaşım sitelerine giremiyorum. Umarım link akşama kadar sağlam kalır. Tekrar teşekkür ederim. Neticeyi size bildiririm.
2008 Corolla D-4D Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #74 : Aralık 20, 2009, 20:04:22 »
arkadaşlar Pioneer AVH-P3100DVD böyle bi modeli var , 2004 toyota sol için uygun mudur? bilen arkadaşlardan acil yardım bekliyorum eğer direksiyon kumandasıda çalışırsa amerika'dan gelecek bi arkadaş var. rica edeceğim. getirsin diye..

http://www.amazon.com/Pioneer-AVH-P3100DVD-Widescreen-Double-DIN-Multimedia/dp/B001PA974Y

selam , lar. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #75 : Mart 18, 2010, 10:59:07 »
yeni avensis için var mı acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #76 : Mart 18, 2010, 12:10:57 »
hayırlı olsun güle güle kullanın bende almıştım fakat çok arıza yaptı geri verdim arızanını sebebini sorunca usb den dediler? daha sonra yerine alpıne dvd aldım onu kullanıyorun çokda memnunum böyle bir cihaz düşünen olursa alpıneden şaşamasın derim adamlar aşmışlar!  Daha önce aldıgımızın ses kalitesi düşüktü sizinki nasıl acaba?
2009 D-4D 120 bg 250 tork

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Başkalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol"
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Nisan 27, 2010, 00:00:34 »
şuradaki cihazı bu fiyata alabilmenin bir yolu varmı? gümrüğe falan takılmadan bir şekilde bu cihazı bu fiyata nasıl temin edebilirim. Bilen bir arkadaş varsa bir yol göstermesini rica ediyorum.

http://cgi.ebay.com/Car-DVD-Player-GPS-toyota-NEW-COROLLA-BLUETOOTH-IPOD-/190392026525?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c543fc59d#ht_8548wt_1165
“Ne söyleyeyim?” diye düşünmek, “Niçin söyledim?” diye düşünmekten hayırlıdır.
Sadi Şirazi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 VERSO PREMIUM
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Nisan 27, 2010, 12:07:10 »
Arkadaşlar merhaba,aracıma yeni dvd player taktırdım,Corolla 2008 ,corolla için özel üretilmiş.Direksiyon kumandası ile uyumlu ,ben gps sizini aldım afakat gpsliside varmış.açılışta corolla logosu yani serviste satılan urunun aynısı ancak servisi bana verdiği fiyat 4700 ytl ,ben ise ürünü 1400 ytl ye 12 taksite aldım,kutus dahil herşeyi orjinal gibi üstelik 1 yıl yurtdışı garantisi verdiler.Şuan canavar gibi çalışıyo.Birkaç fotoğrafını eklemek istedim.Eğer düşünen arkadaş olursa ben gittigidiyorda buldum satan kişinin msn adresi var iletişime geçmek isteyen olursa verebilirim.umarım beğenirsiniz.

güzel olmuş ileride düşünebilirim.ebay diye bir site duymuştum ardan araştırmadan da almam.daha hesaplı olabilir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 64 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Nisan 27, 2010, 15:52:05 »
şuradaki cihazı bu fiyata alabilmenin bir yolu varmı? gümrüğe falan takılmadan bir şekilde bu cihazı bu fiyata nasıl temin edebilirim. Bilen bir arkadaş varsa bir yol göstermesini rica ediyorum.

http://cgi.ebay.com/Car-DVD-Player-GPS-toyota-NEW-COROLLA-BLUETOOTH-IPOD-/190392026525?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c543fc59d#ht_8548wt_1165

Bu cihazda GPS ve direksiyondan kumanda ile uyumlu olma özelliği yok. Opsiyonel demişler. Ayrıca ekranı yüksek çözünürlükte değil.

www.autodvdgps.com adresinde full olanlar var. Buraya da gönderiyorlar. (Fiyat farkı var haliyle)

ebay da ise çeşit çok
http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=toyota+corolla+gps&_sacat=See-All-Categories
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...