0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Wuuuuu o bir açık siyah Safire kardeş geldi Güle güle kullanın tekrar yanlız o renge çok iyi bakmanız gerek benim tavsiyem alır almaz boya koruma yaptırmanızdır.
teşekkürler.açık siyah aracımın rengi. 50.000 tl ye mal oldu bana. garanti ekstra ve park sensörünü hediye olarak verdiler.
Ben 1 ay önce almıştım.48000 TL.Kauçuk paspas ve park sensörü hediye ettiler
Arada nasıl bu kadar fark olur anlayamadım. Bu ay zam mı geldi araçlara.
Benzinli 1.6 motorlarda var. Dizellerde maalesef.
ben plus ı 50,300 e aldım 3 ay önce+ kauçuk paspas park sensörü
internetteki fiyatlar üzerinden kampanya var dendi bana...nette normal fiyatı 51küsür ,kampanyalı 50 küsürdü,üstüne bayii kampanyasıda eklendi sanırım.biraz karışık oldu kısaca;netteki kampanyalı fiyattanda ucuza aldım
Yahu beyler söylediğiniz fiyatlar bana birazcık da olsa fazla geldi. 16 mart 2012'de aldım aracımı. Garanti ekstra paspas vs vs almadım ama parayla dahi alsaydım 50000 tlye falan yaklaşmaz benim aldığım fiyat. Bu 50000 civarı alan arkadaşlar navigasyon falan mı taktırdılar ekstradan?
Hocam fiyatlarla ilgili çok fazla yorum yapılabilir. Ben kendimden örnek vereyim; 2010 kasım ayında aracımı, çelik jant, park sensörü ve kapı bantları ile birlikte 43 bin TL ye almıştım. (Araç Auris 1.4 d4d comfort extra düz vites)
+1 lütfen fırça vurdurma arabaya
Yaa hakkaten anlamakta güçlük çekiyorum nolur beni yanlış anlamayın, amacım eleştirmek değil tamamen kendi fikirlerimi paylaşıyorum ( herkes gibi ) ortalama değerlere baktığımızda yaklaşık 50000 tl ye mal olan bir araç alıyoruz ve bir de ne görelim araçta katlanır aynalar, çelik jantlar, dikiz aynalarında sinyaller vs vs... ama bize verilen cevaba bakar mısınız maalesef efendim hız sabitleyici sadece benzinli 1.6 motorumuzda mevcut bu ne arkadaş yaaa Bence günümüz koşulları için bu yukardaki özelliklerden çok daha önemli bir araçta hız sabitleyici.. en azından benim için öyle... bu firmadan ''maalesef efendim çuvalla parada verseniz dizel araclarımızda hız sabitleyici yok veya ekleyemeyiz'' cevabını aldıktan sonra kauçuk paspas versen neeee, park sensörü taksa nee....bu durumu anlamakta güçlük çekiyorum bunun nasıl bir mantıklı açıklaması olabilir Allah aşkına biri bizi aydınlatsın, açıklasın....
arkadaşlar dün akşam saat 6.00 da aracımı teslim aldım. ilk izlenim olarak aracıma bayıldım. dizel ve MM nasıl olurdiyordum. benim 2011 MM yarisimden çok çok farklı. sürüş keyfine diyecek yok. konfor harika. dizel tork olayı bitirdi beni. benim çok hoşuma gitti bu araç. inş. memnun kalırım. çelik cant, sis farları, çift bölmeli otomatik klima, ben araca bayıldım. daha önce fluansı test etmiştim. bence fluanstan daha başarılı.teşekkürler.
bence kesinlikle yanaşmayın. ben alalı 2 ay oldu araba kullanmaktan soğudum auris sayesinde. toyota markasına yakışıcak bir araç değil