Zafer bey,
Sonradan yaptığınız ilave donanım ve boyamaların, işçiliklerinin çok kaliteli olduğunu belirtmek isterim, elinize sağlık..
Zafer bey,
Sonradan yaptığınız ilave donanım ve boyamaların, işçiliklerinin çok kaliteli olduğunu belirtmek isterim, elinize sağlık..
Teşekkürler Tekin bey yapmayı düşündüğün veya istediğin bir şey olduğunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Konuyu yeni görüyorum ama bizzat gördüğüm için motoru sıkıntı yok herhalde

Çok muntazam bir işçilik ellerine sağlık Zafer abi.. Ben kaputu açmaya korkuyorum kirliliğinden dolayı
Konuyu yeni görüyorum ama bizzat gördüğüm için motoru sıkıntı yok herhalde
Çok muntazam bir işçilik ellerine sağlık Zafer abi.. Ben kaputu açmaya korkuyorum kirliliğinden dolayı 
Nagihan hanım! profil resminizde, ellerinizdeki Çini'nin 4'e bölünmüş fiyatının Çin'e gitmekten daha pahalı olduğunu hatırlatmak isterim
O Çininin fiyatıyla motorunuzu 4 defa yıkatabilirsiniz..

Yapacak bir şey yok emek var ortada
Yapacak bir şey yok emek var ortada 
Hepsi birbirinden güzeldi gerçekten el emeği çok sanırım satış mağazasındaki parçaların değerini hesaplamak neredeyse imkansız gibi. Düşünsenize herhangi bir doğal afet veya başka bir şey olduğunda tüm parçalar kırılsa zararı tahmin bile edemiyorum.
temiz işçilik elinize sağlık kaputun altında güzel durucaktır en kısa zamnda bende deniycem 
Teşekkürler Berk istediğin bir rengi uygulayabilirsin boyama fırça ile değil süngerle yapıldı.
Gerçekten şık duruyor elinize sağlık.
Hepsi birbirinden güzeldi gerçekten el emeği çok sanırım satış mağazasındaki parçaların değerini hesaplamak neredeyse imkansız gibi. Düşünsenize herhangi bir doğal afet veya başka bir şey olduğunda tüm parçalar kırılsa zararı tahmin bile edemiyorum.
Kütahyalı bi arkadaşa anlattım durumu, fiyatları, böyle bi yere gittik falan diye..Normal bize söylenen fiyatlara bile pahalı dedi .. Biraz daha indirim yapsa olurdu dedi. Bende turistik bölge olduğu için normal karşıladım..
Abim aklıma hemen bir soru geldi bu boya ısıya dayanıklımı?
Aynen dayanıklı Ardacım ya da en azından ben öyle biliyorum.
Su bazlı su ile inceltilen bir boya kuruduktan sonra ısıya ve suya karşı epey dayanıklı. Motor koruma kapağı çok aşırı ısınmıyor zaten boyada şu ana kadar bir sorun yok ilk günkü gibi duruyor.
Su bazlı su ile inceltilen bir boya kuruduktan sonra ısıya ve suya karşı epey dayanıklı. Motor koruma kapağı çok aşırı ısınmıyor zaten boyada şu ana kadar bir sorun yok ilk günkü gibi duruyor.
o zaman motordaki boyama işlemlerine soba boyasına ek olarak sizin boyanızıda ekliyelim
Elinize emeginize saglik 
Teşekkürler Mehmet bey...
Çok temiz bi işcılık cıkmıs sabrınıza imrenmedım degıl vallahi elinize saglık
Çok temiz bir işcılık cıkmıs sabrınıza imrenmedım degıl vallahi elinize saglık 
Beğeniniz ve yorumunuz için çok teşekkürler.
o zaman motordaki boyama işlemlerine soba boyasına ek olarak sizin boyanızıda ekliyelim 
bence eklemeyelim benim bildigim su bazlı boyalar 50 dereceye kadar dayanabiliyor motor üst kapagına uygulanabilir ama motorda her yere uygulayamazsın...
İşçilik gercekten çok iyi çok şık duruyor elinize sağlık