0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne yaptın hacı o daha kötü
aga babam yaşlımı ki
Olsun hacı yine Benim babam da 69 doğumlu fazla fark yok ama yine yaşlandılar yani
evet biz bile 20 yasına geldik olsun o kadar
He valla ya bu arada stoplar güzel hayırlı olsun
93 yılı iyi geçmişti benim için ama 94 yılı ülke içinde kötüydü galiba yanlışım varsa düzeltin lütfen.
5nisana Tansu abla damgasini vurmustu. bide 2001de kara carsamba vardi tolga paylasim icin tesekkurler eskigunleri hatirdik bazen benimde gozlerim ilk arabami ariyor Gri 97GLi 34um387 goren olursa foto ceksin
Millet efsane kasa corollayı İstanbuldan aldı aldı anadoluya götürdü. (Özellikle D.Anadolu) İstanbulda doğru dürüst efsane kalmadı.
Babamın atlaması lazım o zaman 62li adam
Benimki daha genc ayik olun
Bugün bulduğum iki fotoğrafı paylaşmak istedim. 1993 yılında galeride gri Tempra ve Corolla 1.6 XL vardı çok iyi hatırlıyorum bu aracın ön kaputuna atladığımı. Japonya'dan ithal olduğunu hatırlıyorum. Aracı sattıktan sonra yaşadığım şehirde görüyordum ama 2 yıldır falan göremiyorum.
Gençler yazmayın öyle şeyler moralim bozuluyor 71 doğumluyum yahu yaşlandım
Yanlışın beslenme konusunda, nerede yemek, mangal, orada sen varsınbu yaşta böyle gidersen , benim yaşıma geldiğinde 200 kilo olursun haberin olsun
Bende çok garip oldum gördüğüm zaman. Bide nasıl denk geldiyse onca fotoğraf arasında bir salladım elimi bunlar geldi. Yol Salihli tarafından Bozdağ'a çıkış yoludur.