0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende kullanılmamış orjinal corolla halı paspası var size uyar mı bilmiyorum....Havuzlu tip paspas alınca hiç kullanmadan kaldırmıştım...Rengi bej
o zaman abi corolla paspası sana hiç uymaz çunku servisin getirdiği paspaslarda corolla yazıyor hemde arka paspaslarda şaft tarafını örtmuyor bencede halıcıda yaptırmak en mantıklısı o zaman
havuzlu paspasın bir fotosu varmı, nasıl birşey olduğunu çok merak ediyorum
Taylan'cım 2011 ocak itibariyle arabanın yanında orjinal verdiler, corolla yazmıyor ve arka paspas için şaft örten uzantısı da mevcut...
Emek abi orjınal halı paspas diye bısey yok fabrıkadan paspassız gelıyor araçlar plazalar kendılerı halı paspas yaptırıyor araçlara koyuyor yazı ve şaft uzantısı plazanın insafiyetıne bağlı
O zaman Emek abi sizin plaza bayaa kalıteli çalısıyor çünkü Aydoğan plazanın kendı yaptırdığına emınım cunku kendı ağızlarından duymuştum benım paspasların bunlarla yakından alakası yok bızımkıler cok dandık köşelerinın ıplerı cıktı gene dediğim gibi ama araçlar paspassız geliyor sızın servis orjınal paspasını koyuyormuş bizimkiler bundan bile çalmışlar
Çetinay bey paspas çok var ama birebir uyanını almak istiyorum.
Alem adamsın Taylan....Fotolarını ekliyorum.... ....Buradan Denizli Yarımca Toyota Bayii'ne Teşekkürler o zaman...Yanında park sensörü, 1 takım siyah kauçuk düz paspas seti, ilkyardım seti, masa takvimi, ajanda ,bir buket çiçek, 2 tane deri anahtarlık, da extradan vermişlerdi....
Onları banada verdıler hatta bunlardan fazla yangın tüpü ve 4 tane tshırt verdiler ama halı paspaslar berbat ama kauçuk paspaslarım orjınal hos ben halı ve ustune kaucuk paspas onun üstüne kendım hazırladıgım kalın kağıtları seriyorum
Sağol İbrahim, artık bunlardan alıp kullanıcam,arabayı süpürmekten gına geldi
Abicim şiddetle tavsiye ediyorum ama ,araca önce tak ,sonra al ,yoksa boşluklu birşey olursa daha çok pislik toplayabilir...