0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
burda sıcaktan yanıyoruz yaaa
orası neresi :S
Bursa lodos şehri zaten.. şuanki durumu çok daha kötü..
şu an durdumu ne? İş yerim Ovaakçada burada pek hissetmedik
2 - 3 saattir aralıklı normal yağmur yağıyor ama durduğunda yaprak bile kıpırdamıyor, hava ılık. Bakalım bu gece nasıl geçecek, arabayı açık meydana çeksem mi?
ee sizler tabı alışık değilsiniz fırtınaya biz çanakkalede özellikle lapsekıde senenın 7 ayı fırtınayla yasıyoruz ama tuhaftır'ki bugun yaprak bile kıpırdamadı hafif bir yağmur yağdı o kadar Allah sızlere kolaylık versın
Kapalı park varsa yine oraya çekin ne olur ne olmaz önleminizi alın. Ben o konuda rahatım aracım kapalı garajda dün akşam komşumuzun aracının camına kombi dolabı uçmuş camı kırılmış.
Bu fırtınaya rağmen insanlar hala ısrarla araçlarını acik otopark'a park ediyorlar.Kentpark Avm'nin çatısından uçan parçalar maddi hasar yol acmış durumda.Guvenlik görevlileri şeritlerde ilgili noktada güvenliği sağlamaya çalışıyorlar.Video az sonra
Lapseki sakindi ama Çanakkale oyle degildi Taylan
Özcan Bey bizlere öğleden sonra fırtınadan canlı yayın yapar gibi dakika dakika haberleri birinci ağızdan iletmeniz çok duyarlı bir davranış... gerçekten teşekkürler emeklerinize... eve gelince ana haberleri izledim bütün kanallarda fakat bu kadar aydınlatıcı bu kadar faydalı bilgilere rastlamadım.. 3. sayfa haberleri gibiydi hepsi..tekrar teşekkürler
Yok abi bugun merkezdeydım tüm gün hatta o mesajı atarkende merkezdeyım fırtına falan yoktu zaten lapsekıde fırtına yoksa çanakkalede hiç çıkmaz
Yanlış haber abi
O zaman göreceli bir hava yaşanmış Çanakkale'de.Durumun özeti bu olsa gerek Taylan