0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Müsadenizle kendi çektiğim iki fotoyu paylaşmak isterim. 34 BH 1903;İkinci fotoğrafta minibüsün efektli çıkmasının sebebi HDR çekim olmasındandır. Fotoğrafçılıktan anlamayan insan HDR çekim yaparsa sonuç bu oluyor
Burada şair; Geliyor beş parmak, biber sürerim diline demek istiyor.
Bu plaka kimde diye merak ediyordum bende bu foto bayadır var ama sahibi kimki Plakaya laf yok 10 numero ancak araç....Kedi mundar meselesi değil yanlış anlaşılmasın sadece sevmiyorum abi nedir o stoplar.... Bakınız 75model massey ferguson 135... http://www.ayfar.com/uploaded/UrunO/261.jpg
Sen naber Kerem abi yaa Kaloriferli dairelerde şokella yiyerek büyümedik biz
Ondan şüphemiz yok zaten abi ama o zaman yanlayamayız ki.
75 model 135 lik massey ingiliz yapımıdır. candır, canandır. 3 ileri 2 takviye banamısın demez.varsa oralarda turlamaya gelelim motorun sesi bile başkadır.
Ne bileyim şaşırdım birden..
Yok ben sizin için diyorum ben geri geride yanlarım sıkıntım yok yani
Var abi kapı komşumuzda var buyur gel Onun tepesinde büyük değeride yeride büyük bizde Çünkü dedemde 2030 john deere vardı ona tırmancaz diye az pantolon yırtmadık 135 ilaçtı bize ilaç Yok abi özümüz bu valla
Ben seni aurisle de görmedim hiç yanlarken...
Yürüüü beeeee:)
sende büyüksün acd sende
aslında başlığı bu hale getirebiliriz )bilmem olur mu:)
trakyada hala çok var abi 135 masseyler hala daha 2. eli olan motorlar şaşırıyoruz ama şaşırmakla birlikte hala yedek parçaları elimizde mevcut satıyoruzda :Dyanılmıyorsam perkins diyodular bunların motorlara
İğrenç