0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Reis, sen canını sıkma, onlar sadece son cümlede yazanlara dikkat edecektir
ben kazaya da sebebiyet verdiğimize inanmıyorum, şimdiye kadar çevremde duyduğum hiç bir kaza olayında ''ya işte o bayan şoför yüzünden oldu'' diyeni duymadım
ilginç bir kaza olmasa da sonu keyifli kaza haberide benden olsun...bayan arkadaş jeepinin arka kısmını, önüme geçerken hesap edemeyip, duran araçımın sol çamurluk ve tamponunu da bereberinde götürüyordu, sağ tarafımda araç olduğundan kurtaramadım...her neyse bayana ileride sağda durup bakalım dedim... az ileride tutanak tutmayalım kocam evde, sizi kocamla görüştürüp beraber tutanak tutun ben anlamam talebi üzerine ve aynı zaman de ev güzergahıma yakın olması nedeniyle telefon numarasını alıp "insanlık ölmedi" diyerek gitmeyi kabul ettim....yolda aralardan girenler yüzüne sürücüyü kaybettim, devamında arayıp nerede olduğunu belirtti...aracı uzakdan gördüğümde araçın başında kocası hararetli birşeylerden bahsediyordu derken, araçla yaklaştım adamın sırtı dönükken camı açtım ve bayana "senin kocan bu adammı! " diye seslendim... bayan eeevet demeye kalmadan adam ani bir dönüş yaptı....... sonunu varın siz düşünün... **elmacık kemiğimde 3 dikişlik açılma, gözün altında az bir morluk, sol el baş parmağımda çıkık ve ufakdanda bir topallama durumumu gözünüzün önüne her ne kadar getirmeye çalışsanızda şimdilik beklenen olmadı...küçükken uzun yıllar birlikde arkadaşlık yaptığım,birlikde amatör futbol ve halı sahalarda sırtsırta mücadele etmesekde karşılıklı oynadığım ve uzun yıllar görmediğim arkadaşımla karşılaştım.... ben şaşırdım... o daha da şaşırdı.... eşi hepden şaşırıp "ooohhhh beeeee" dediğini duydum... demek ki neymiş ; insanlık ölmemiş... ** lı paragrafdaki durumlar da insanın başına gelebilir ))) Allah(c.c) herkesi iyiyle karşılaştırsın
...demek ki neymiş ; insanlık ölmemiş... ** lı paragrafdaki durumlar da insanın başına gelebilir ))) Allah(c.c) herkesi iyiyle karşılaştırsın
Alemsin Muhammet abi
Abi tekrardan geçmiş olsun .Başı iyi başlamasa da sonu güzel bitmiş . Umarım aracınızdaki hasar fazla büyük değildir .
kasko varmıydı
Kasko yokmuşta KOSKA varmış helva olanından....
Amin ciğerim, geçmiş olsun bu arada...