Gönderen Konu: İlginç bir kaza haberi..  (Okunma sayısı 3460 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: İlginç bir kaza haberi..
« Yanıtla #20 : Nisan 05, 2012, 09:13:00 »
Reis, sen canını sıkma, onlar sadece son cümlede yazanlara dikkat edecektir ;)

Ben de öyle düşünüyorum Mehmet Hocam :)
Folgsamkeit macht frei...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 05, 2012, 09:13:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 05, 2012, 11:56:37 »
Tanrım! tekerlek icad olduktan sonra başlayan bu bayan şoför - erkek şoför tartışmaları ne kadar da eğlenceli oluyor.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 05, 2012, 12:00:53 »
ben kazaya da sebebiyet verdiğimize inanmıyorum, şimdiye kadar çevremde duyduğum hiç bir kaza olayında ''ya işte o bayan şoför yüzünden oldu'' diyeni duymadım  ::)
tevazu erdemdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 05, 2012, 12:06:31 »
ben kazaya da sebebiyet verdiğimize inanmıyorum, şimdiye kadar çevremde duyduğum hiç bir kaza olayında ''ya işte o bayan şoför yüzünden oldu'' diyeni duymadım  ::)

Betül'cüm bunu katılmıyorum :(  benim tepkim

- bayan abi o varsa her şey olur

gibi ibarelere bunlar hoş değil, genelleme yapılmamalı..
Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 18841
  • Model Yılı: '14
  • 57 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 05, 2012, 12:50:16 »
İlk bakışta lpg tankı patladı sandım ama daha sonra olayı öğrenince şaştım garip bir olay bayanlara geçmiş olsun.
E160 1.6 Advance Multidrive S..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #25 : Nisan 05, 2012, 13:11:34 »
Bu kazada nerede bayan faktörü var anlamış değilim  :-\ :-\ :-\ tamam trafikte genellikle bayan şöförler dikkatsız kullanır ama ölümlü kazaların çoğunda şöför koltuğunda erkek oturur :) bu tür bir kazada herkes direksiyon kontrolunu kaybedebilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 05, 2012, 18:12:30 »

Betül hanım Gülsüm hanım Hande abla lütfen üzerinize alınmayın bu haberi sadece ilginç olduğu için paylaştım.  Dizel arabada böyle bir patlama ilginç birde bayan şöför var .. Hepsi bu; dikkatler sadece bayan şöför  üzerine olması toplumdaki yaygın olan acemi bayan  şöförlerden dolayıdır. Üzerinize alınmayın .Zira Betül hanımın yaptığı son gezi hala forumumuzdaki yeni konulardan biridir. Betül hanım sağ salim döndüğüne göre bir sıkıntı yok..

Şuda var yolda giderken önümdeki aracı kullanan şahsın cinsiyet tahminim %90 doğru çıkıyor.. :)
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Nisan 06, 2012, 12:52:28 »
Yok ben üzerime alınmam öyle profesyonel şoförüm iddiasında değilim... çok kötü de sayılmam.....

ama haber cidden ilginç yani bayan değil de erkekte olsa yine de ilginç.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Eylül 11, 2012, 23:10:56 »
ilginç bir kaza olmasa da sonu keyifli kaza haberide benden olsun...

bayan arkadaş jeepinin arka kısmını, önüme geçerken hesap edemeyip, duran araçımın  sol çamurluk ve tamponunu da  bereberinde götürüyordu, sağ tarafımda araç olduğundan kurtaramadım...

her neyse bayana ileride sağda durup bakalım dedim... az ileride tutanak tutmayalım kocam evde, sizi kocamla görüştürüp beraber tutanak tutun ben anlamam talebi üzerine ve  aynı zaman de ev güzergahıma yakın olması nedeniyle telefon numarasını alıp "insanlık ölmedi" diyerek gitmeyi kabul ettim....

yolda aralardan girenler yüzüne sürücüyü kaybettim, devamında arayıp nerede olduğunu belirtti...

aracı uzakdan gördüğümde araçın başında kocası hararetli birşeylerden bahsediyordu derken, araçla yaklaştım adamın sırtı dönükken camı açtım ve bayana   "senin kocan bu adammı! " diye seslendim... bayan eeevet demeye kalmadan adam ani bir dönüş yaptı....... sonunu varın siz düşünün...

**elmacık kemiğimde 3 dikişlik açılma, gözün altında az bir morluk, sol el baş parmağımda çıkık ve ufakdanda bir topallama durumumu gözünüzün önüne her ne kadar getirmeye çalışsanızda şimdilik beklenen olmadı...

küçükken uzun yıllar birlikde arkadaşlık yaptığım,birlikde amatör futbol ve halı sahalarda sırtsırta mücadele etmesekde karşılıklı oynadığım ve uzun yıllar görmediğim arkadaşımla karşılaştım....

ben şaşırdım... o daha da şaşırdı....   eşi hepden şaşırıp "ooohhhh beeeee" dediğini duydum...

demek ki neymiş ; insanlık ölmemiş...  ** lı paragrafdaki durumlar da insanın başına gelebilir :))))   
Allah(c.c) herkesi iyiyle karşılaştırsın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 158000
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Eylül 11, 2012, 23:24:51 »
Alemsin Muhammet abi :)
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Eylül 11, 2012, 23:25:53 »

bayan arkadaş jeepinin arka kısmını, önüme geçerken hesap edemeyip, duran araçımın  sol çamurluk ve tamponunu da  bereberinde götürüyordu, sağ tarafımda araç olduğundan kurtaramadım...

her neyse bayana ileride sağda durup bakalım dedim... az ileride tutanak tutmayalım kocam evde, sizi kocamla görüştürüp beraber tutanak tutun ben anlamam talebi üzerine ve  aynı zaman de ev güzergahıma yakın olması nedeniyle telefon numarasını alıp "insanlık ölmedi" diyerek gitmeyi kabul ettim....

yolda aralardan girenler yüzüne sürücüyü kaybettim, devamında arayıp nerede olduğunu belirtti...

aracı uzakdan gördüğümde araçın başında kocası hararetli birşeylerden bahsediyordu derken, araçla yaklaştım adamın sırtı dönükken camı açtım ve bayana   "senin kocan bu adammı! " diye seslendim... bayan eeevet demeye kalmadan adam ani bir dönüş yaptı....... sonunu varın siz düşünün...

**elmacık kemiğimde 3 dikişlik açılma, gözün altında az bir morluk, sol el baş parmağımda çıkık ve ufakdanda bir topallama durumumu gözünüzün önüne her ne kadar getirmeye çalışsanızda şimdilik beklenen olmadı...

küçükken uzun yıllar birlikde arkadaşlık yaptığım,birlikde amatör futbol ve halı sahalarda sırtsırta mücadele etmesekde karşılıklı oynadığım ve uzun yıllar görmediğim arkadaşımla karşılaştım....

ben şaşırdım... o daha da şaşırdı....   eşi hepden şaşırıp "ooohhhh beeeee" dediğini duydum...

demek ki neymiş ; insanlık ölmemiş...  ** lı paragrafdaki durumlar da insanın başına gelebilir :))))   

Abi tekrardan geçmiş olsun .

Başı iyi başlamasa da sonu güzel bitmiş . Umarım aracınızdaki hasar fazla büyük değildir .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Eylül 12, 2012, 00:29:41 »
kasko varmıydı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Eylül 12, 2012, 07:05:36 »
Kasko yokmuşta KOSKA varmış helva olanından....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Eylül 12, 2012, 07:26:03 »
...

Amin ciğerim, geçmiş olsun bu arada...
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Eylül 12, 2012, 07:32:13 »
Alemsin Muhammet abi :)

:)

Abi tekrardan geçmiş olsun .

Başı iyi başlamasa da sonu güzel bitmiş . Umarım aracınızdaki hasar fazla büyük değildir .

çok büyük değil, 20 cm lik lokal boyayla çamurluğu kurtarmaya çalışacağım... ön tampon ilk boyasını alacak...

kasko varmıydı

karşı tarafın trafik sigortası işimizi görüyor, fakat kaskom her daim olmuştur...

Kasko yokmuşta KOSKA varmış helva olanından....

sağlık olsun o zaman :)

Amin ciğerim, geçmiş olsun bu arada...

teşekkürler sağol hakkı üstad...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Eylül 13, 2012, 16:32:19 »

tutanak tutmak için bana vuran "iyi insanı" telefonla arıyorum ama cevap yada geri dönüş alamıyorum...  kötü düşünerek "mörpinin kanunlarına" karşı gelmek de istemiyorum...

yok yaaaa hala iyi düşünüyorum, insanlık ölmemiş olsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Eylül 13, 2012, 16:41:19 »
bence araç şirket aracıydy ve;
 bu iki bayan arabayı biryere sürttüler felan, bir hasar verdiler, kendi kabahatleri olduğundan masraf kendilerinden çıkacaktı...
sonra da aracı musait biryere çekip, içine birşeyler koyup patlattılar, bir tanesi yapamaz belki ama 10-15 tane çakmak dolum tüpü olabilir bence...
 bizim bir suçumuz yok araba kendi kendine uçuverdi olunca da tabi, bayanlar suçsuz duruma düşmüş oluyor...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...